Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201114 yıl comment_26976 Arkadaşlar, Focus II nin yolcu tarafındaki sigorta panelinin diagramı gerekli. Benim sigortalar 111, 122, gibi yüzle başlayan numaraları var ama elimdeki kitapçık(bayi 2011 modelin kitapçığı yerine 2012 ninkini vermiş) sigortaları 10 dan başlayarak numaralandırmış. Focus II iç aydınlatma sigortasının numarasını bilen var mı??? Buyrun konu burada Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201114 yıl Yazar comment_26977 Buyrun konu burada Yakup bey hızlı cevapiçin teşekkürler ama bu sigorta kutusu benimkinden çok farklı...Nasıl resim yüklerim buraya? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201114 yıl Yazar comment_26978 Yakup bey hızlı cevapiçin teşekkürler ama bu sigorta kutusu benimkinden çok farklı...Nasıl resim yüklerim buraya? benimki linkte kine benziyor: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-ii-iii-c-max-ust-seviye-gem-modulu-50804461/detay/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201114 yıl comment_26981 Resim varsa pc'de http://imageshack.us/ buraya yükleyip direct linki bize verebilirsiniz... Kapak da şema yok mu ?? ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201114 yıl Yazar comment_26982 Resim varsa pc'de http://imageshack.us/ buraya yükleyip direct linki bize verebilirsiniz... Linki yolladım bir önceki mesajda, çıkmadımı acaba Tekrar: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-ii-iii-c-max-ust-seviye-gem-modulu-50804461/detay/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201114 yıl comment_26983 Çıktı Çıktı.. Aklıma geldi bu sigorta ama kitapÇık bu şekilde ... Ne yapsak acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201114 yıl Yazar comment_26989 Çıktı Çıktı.. Aklıma geldi bu sigorta ama kitapÇık bu şekilde ... Ne yapsak acaba Bi gariplik olduğu kesin dimi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201114 yıl comment_26990 Bi gariplik olduğu kesin dimi? Valla hiç bilemiyorum neden böyle oldu şimdi Servis'e sorma & gitme imkanınız varsa iyi olur aslında.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201114 yıl Yazar comment_27542 Arkadaşlar, lambaların yanmamasının sebebi gem mödülmüş, Ford her donanım seviyesi için ayrı gem modül üretmiş, herşey var, tesisat hazır, duy var ama lambalar yanmıyor, sebebi Gem Modülü. Artırmaya çalışıcaz seviyesini Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201114 yıl comment_27543 Arkadaşlar, lambaların yanmamasının sebebi gem mödülmüş, Ford her donanım seviyesi için ayrı gem modül üretmiş, herşey var, tesisat hazır, duy var ama lambalar yanmıyor, sebebi Gem Modülü. Artırmaya çalışıcaz seviyesini bence kazalı(pert) bir titanıumdan alın bu parçayı...Hem daha kolay olur hem daha kısa zamanda çözersiniz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201114 yıl comment_27544 Arkadaşlar, lambaların yanmamasının sebebi gem mödülmüş, Ford her donanım seviyesi için ayrı gem modül üretmiş, herşey var, tesisat hazır, duy var ama lambalar yanmıyor, sebebi Gem Modülü. Artırmaya çalışıcaz seviyesini Şimdi mantıklı oldu...Onu bulmak zormuymuş ? Aldınız mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201114 yıl Yazar comment_27551 Şimdi mantıklı oldu...Onu bulmak zormuymuş ? Aldınız mı Yok çok zor değil, geçen gün yüklediğim link de var, Sahibinden.com da, ama ustayla başka birşey deniycez, titanyum modülünün kopyalayım Trend X e yapıştırmayı... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-ii-iii-c-max-ust-seviye-gem-modulu-50804461/mega-foto/?photo=2 Ekim 26, 201114 yıl Mete YILMAZ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201114 yıl comment_27565 İlk mesajımı bu vesile ile atmış oluyorum. 2011 Collection tdci sahibiyim. benim aracımda da duy yerleri vardı. Ancak ampulu takmamıza rağmen çalışmadı. Yetkili serviste şöyle bir işlem yapıldı. Gem modulu açılacak. çok basit sadece torpido sökülecek. Oradan tavana giden tavan aydınlatma lambasının girişlerine duyların kablolarının girişi yapılacak. Duylar birbirine paralel bağlı. Değilse de bağlanacak. Bu şekilde yapıldığında tavan lambası ile paralel olarak aynı gecikmeli ve yavaşça sönüp yanma efektini de yapıyor ayak aydınlatmaları. Bu işlem yarım saat sürüyor. Ben 20 lira işçilik verdim yetkili servise. Gem modulunu değiştirmenize gerek yok. Oradaki ustalar zaten biliyorlar bu konuyu. Hemen hallederler. Ama kesinlikle dışarıda yaptırmayın . Gem modulunuz yetkisiz mudahale sebebiyle garanti dışı kalır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201114 yıl Yazar comment_27570 İlk mesajımı bu vesile ile atmış oluyorum. 2011 Collection tdci sahibiyim. benim aracımda da duy yerleri vardı. Ancak ampulu takmamıza rağmen çalışmadı. Yetkili serviste şöyle bir işlem yapıldı. Gem modulu açılacak. çok basit sadece torpido sökülecek. Oradan tavana giden tavan aydınlatma lambasının girişlerine duyların kablolarının girişi yapılacak. Duylar birbirine paralel bağlı. Değilse de bağlanacak. Bu şekilde yapıldığında tavan lambası ile paralel olarak aynı gecikmeli ve yavaşça sönüp yanma efektini de yapıyor ayak aydınlatmaları. Bu işlem yarım saat sürüyor. Ben 20 lira işçilik verdim yetkili servise. Gem modulunu değiştirmenize gerek yok. Oradaki ustalar zaten biliyorlar bu konuyu. Hemen hallederler. Ama kesinlikle dışarıda yaptırmayın . Gem modulunuz yetkisiz mudahale sebebiyle garanti dışı kalır. Bilgi için teşekkürler, mümkünse hangi servis yaptı, telefon numarası var mı mümkünse, Tur Oto daki servis elemanları ile görüştüreyim. Yalnız gem modülü topidonun alt kısmında, torpidonun sökülmesine gerek varmı ki acaba Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın