Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Pedal Aydınlatma

Featured Replies

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 15,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Oguzhan Alp
    Oguzhan Alp

İlk mesajımı bu vesile ile atmış oluyorum. 2011 Collection tdci sahibiyim. benim aracımda da duy yerleri vardı. Ancak ampulu takmamıza rağmen çalışmadı. Yetkili serviste şöyle bir işlem yapıldı

• Mete Yılmaz
    Mete Yılmaz

Bu hep şühe duyduğum şeydi, ampül farklı anlaşılan, bagaj daki dipsiz ampül diye biliyorum, sizin yazdığınız farklı birşey olsa gerek, temin edip deneyeceğim, Teşekkürler

• Onur Solmaz
    Onur Solmaz

Adamlar plaka için bile ayrı sigorta koymuşlar bu arada kama dediği dipsiz ampul mekik dediğide bildiğimiz plaka ampulu

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar, Focus II nin yolcu tarafındaki sigorta panelinin diagramı gerekli. Benim sigortalar 111, 122, gibi yüzle başlayan numaraları var ama elimdeki kitapçık(bayi 2011 modelin kitapçığı yerine 2012 ninkini vermiş) sigortaları 10 dan başlayarak numaralandırmış. Focus II iç aydınlatma sigortasının numarasını bilen var mı???

Buyrun konu burada

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Buyrun konu burada

Yakup bey hızlı cevapiçin teşekkürler ama bu sigorta kutusu benimkinden çok farklı...Nasıl resim yüklerim buraya?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup bey hızlı cevapiçin teşekkürler ama bu sigorta kutusu benimkinden çok farklı...Nasıl resim yüklerim buraya?

benimki linkte kine benziyor:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-ii-iii-c-max-ust-seviye-gem-modulu-50804461/detay/

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Resim varsa pc'de

http://imageshack.us/ buraya yükleyip direct linki bize verebilirsiniz...

Linki yolladım bir önceki mesajda, çıkmadımı acaba

Tekrar:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-ii-iii-c-max-ust-seviye-gem-modulu-50804461/detay/

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çıktı Çıktı..

Aklıma geldi bu sigorta ama kitapÇık bu şekilde ...

Ne yapsak acaba

Bi gariplik olduğu kesin dimi? :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar, lambaların yanmamasının sebebi gem mödülmüş, Ford her donanım seviyesi için ayrı gem modül üretmiş, herşey var, tesisat hazır, duy var ama lambalar yanmıyor, sebebi Gem Modülü. Artırmaya çalışıcaz seviyesini

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar, lambaların yanmamasının sebebi gem mödülmüş, Ford her donanım seviyesi için ayrı gem modül üretmiş, herşey var, tesisat hazır, duy var ama lambalar yanmıyor, sebebi Gem Modülü. Artırmaya çalışıcaz seviyesini

bence kazalı(pert) bir titanıumdan alın bu parçayı...Hem daha kolay olur hem daha kısa zamanda çözersiniz.. :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Şimdi mantıklı oldu...Onu bulmak zormuymuş ? Aldınız mı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şimdi mantıklı oldu...Onu bulmak zormuymuş ? Aldınız mı

Yok çok zor değil, geçen gün yüklediğim link de var, Sahibinden.com da, ama ustayla başka birşey deniycez, titanyum modülünün kopyalayım Trend X e yapıştırmayı...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-ii-iii-c-max-ust-seviye-gem-modulu-50804461/mega-foto/?photo=2

Mete YILMAZ tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İlk mesajımı bu vesile ile atmış oluyorum.

2011 Collection tdci sahibiyim. benim aracımda da duy yerleri vardı. Ancak ampulu takmamıza rağmen çalışmadı.

Yetkili serviste şöyle bir işlem yapıldı.

Gem modulu açılacak. çok basit sadece torpido sökülecek. Oradan tavana giden tavan aydınlatma lambasının girişlerine duyların kablolarının girişi yapılacak.

Duylar birbirine paralel bağlı. Değilse de bağlanacak.

Bu şekilde yapıldığında tavan lambası ile paralel olarak aynı gecikmeli ve yavaşça sönüp yanma efektini de yapıyor ayak aydınlatmaları.

Bu işlem yarım saat sürüyor. Ben 20 lira işçilik verdim yetkili servise.

Gem modulunu değiştirmenize gerek yok. Oradaki ustalar zaten biliyorlar bu konuyu. Hemen hallederler.

Ama kesinlikle dışarıda yaptırmayın . Gem modulunuz yetkisiz mudahale sebebiyle garanti dışı kalır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlk mesajımı bu vesile ile atmış oluyorum.

2011 Collection tdci sahibiyim. benim aracımda da duy yerleri vardı. Ancak ampulu takmamıza rağmen çalışmadı.

Yetkili serviste şöyle bir işlem yapıldı.

Gem modulu açılacak. çok basit sadece torpido sökülecek. Oradan tavana giden tavan aydınlatma lambasının girişlerine duyların kablolarının girişi yapılacak.

Duylar birbirine paralel bağlı. Değilse de bağlanacak.

Bu şekilde yapıldığında tavan lambası ile paralel olarak aynı gecikmeli ve yavaşça sönüp yanma efektini de yapıyor ayak aydınlatmaları.

Bu işlem yarım saat sürüyor. Ben 20 lira işçilik verdim yetkili servise.

Gem modulunu değiştirmenize gerek yok. Oradaki ustalar zaten biliyorlar bu konuyu. Hemen hallederler.

Ama kesinlikle dışarıda yaptırmayın . Gem modulunuz yetkisiz mudahale sebebiyle garanti dışı kalır.

Bilgi için teşekkürler, mümkünse hangi servis yaptı, telefon numarası var mı mümkünse, Tur Oto daki servis elemanları ile görüştüreyim.

Yalnız gem modülü topidonun alt kısmında, torpidonun sökülmesine gerek varmı ki acaba

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.