Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201114 yıl comment_25888 Lommel, Belçika, 12 Ekim 2011 Kalite. Yeşil (çevreci). Güvenli. Akıllı. Tüm yeni Ford modelleri ve bu dört sütun etrafında inşa edilmiştir ve bunun sonucu olarak, Ford'un mevcut araç aralığı en rafine, en çevreci düşünceli, güvenli ve şirketin 103 yıllık geçmişinin teknik açıdan en ileri düzeydedir. Ford'un gelişmiş ECOnetic teknolojileri ve genç sürüş alışkanlıkları (my key) ve sürücü kalp sağlığı monitör (heart rate monitor) araba koltukları için tasarımlar ebeveyn kontrolü sağlayan rüzgar tüneli testleri sayesinde kabin içi gürültü seviyesinin azaltılması, Ford misyonunu müşterileri için olağanüstü bir sürüş ve sahiplik deneyimi sunmak için sürekli çaba göstermektedir. Buradaki Tüm Özellikleri Ve Detayları Sitemizde zaten anlatmıştık...Ford ise Belçika'da Tüm özellikleri bir arada tekrar tanıtmış oldu.. Özetle bir kaçını sayalım; Focus'da gördüğümüz Kasis testleri,Evos,Vertrek,Focus Araç içi Ambiyans (aydınlatma),Sessizlik,Dokunulan Malzemeler,ECOnetic ve Electirikli Araçlar,MyKey,Ş.içi Güvenlik (active city stop),airbags,sync,Ford Kapı Darbe Koruma,sürücü kalp sağlığı,Araçtan Araca....vb Hemen buluşmadan fotoları ekleyelim... Sizi okumaktan yormayalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201114 yıl comment_25895 En altta Sony li Focus kabini ilk kez gözüme bu kadar güzel göründü Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201114 yıl Yazar comment_25899 En altta Sony li Focus kabini ilk kez gözüme bu kadar güzel göründü Foto Makine Kalitesinden işte o DSLR gerçek Göz gibi gösteriyor..Hayranım olmadı ki DSLR miz :( Abi Touch'lısına bindim ya geçen, daha bitmiştir benim için diğerleri.. Öyle olsun araba en azından Sony...Ben anlamam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201114 yıl comment_26548 Aman Allahim bizim burda neler olmus hic haberim yok, 10 dkk benim evden orasi -.- Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201114 yıl Yazar comment_26549 Sitey bakmıyorsun ki İnsan giderdi değil mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201114 yıl comment_26603 Valla ya Yakup abi, haberim olsaydi kesin giderdim oraya " iceri sokmasalar bile disardan bakardim " Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201114 yıl comment_27437 Yakup abi, bugun şu fotodaki Ford Fusion'u gordum Ford fabrikasinin yakinlarinda !!! Ozellikle arkasindan takip ettim bi 5 dkk foto fln cekmek icin "heyecandan bi turlu dogru duzgun foto cekemedim, bide hizli kullaniyodu baya adam araci -.-". Ama cok guzel araba ya hayran kaldim, boyutu Mondeo gibi "Focus'dan az daha diri ve yapili" . Yarin vakit bulabilirsem Ford garajina gitmeyi dusunuyorum, Insallah ordadir araba ya.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201114 yıl Yazar comment_27440 Ekremim ne var ne yok istiyorum bilesin... Şimdiden sagol Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201114 yıl comment_27446 Yarin iş'ten sonra hemeeeeeeeeen Ford garajina Yakup abi, araba ordaysa foto fln cekmek lazim "hergun ABD Fusion'u gormuyoruz sonucta yanii " Insallah ordadir !!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201114 yıl Yazar comment_27448 Yenisini görelim. Fusion U biliyoz canım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın