Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201411 yıl comment_279603 Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz gün 2006 model 168 binde trend model sedan otomatik bir focus sahibi oldum. Aracımın 6 parça boyası var(hepsi ufak kazalardan dolayı boyalı) tramerde bin liralık hasar kaydı var 25binliraya aldım sizce fiyat nasıl? İlk defa otomatik araç sahibi oldum, aracın eski sahibi otomatik konusunu araştırdığını ve şanzıman yağı orjinalse hiç dokunulmaması gerektiği yönünde bilgiler edinmiş. Aracımın şanzımanında hiç bir sorunu yok geçişler sarsıntısız ve geri kaçırma yok. Sizlerin bu konu hakkındaki bilgilerini öğrenmek isterim. Ve son olarak fordlarda bakım periyodları kaç binde bir oluyor? Forumda sizleri rahatsız edeceğim bir çok konu olacak umarım yardmlarınızı esirgemezsiniz. İyi forumlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201411 yıl comment_279604 Hayırlı olsun, önce size dijital klavuz verelim 15 bin km veya 1 yıl bakım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201411 yıl comment_279608 Hayırlı olsun, forum zaten bilgi alışverişi için var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201411 yıl Yazar comment_279671 teşekkür ederim, fiyatı hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın