Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201411 yıl comment_269117 Merhaba Bugün ülkemiz genelinde oldukça yaygın olan bir petrol istasyonundan lpg aldim baktim pompaci farkli plaka girmiş dedim neden farkli plaka girdin dedim yanlış yazdim dedi hiçte yanlış yazilacak gibi degildi ne bir rakam ne sayi hiç biri tutmuyor Burada bana ya da vergide ya da baska açıdan bir sahtekarlık olabilirmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201411 yıl comment_269130 Merhaba Bugün ülkemiz genelinde oldukça yaygın olan bir petrol istasyonundan lpg aldim baktim pompaci farkli plaka girmiş dedim neden farkli plaka girdin dedim yanlış yazdim dedi hiçte yanlış yazilacak gibi degildi ne bir rakam ne sayi hiç biri tutmuyor Burada bana ya da vergide ya da baska açıdan bir sahtekarlık olabilirmi ? Bu masrafları vergiden düşmek için kullanılan bir yöntem. Yani atıyorum lpg li araç (ticari taksi olabilir, resmi kurumda ihale ile çalışan bir araç olabilir) yaktığı yakıtı masraf olarak gösterip, masrafının vergiden düşmesini sağlıyor. Sizin de aracınıza aldığınız lpg yi, pompacı başka bir plakaya keserek adama masraf fişi topluyor. Bunu satıyor bile olabilir ilgili plaka sahibine. Sizin açınızdan bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Ancak usulsüz bir uygulama. Bir nevi vergi kaçırıyorlar. Hatta bir nevi değil direk vergi kaçırıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201411 yıl Yazar comment_269168 Teşekkürler cevap için firmanin telefonunu aradim 7/24 saat ulasilabilir diyor telefonu acan yok kimi kime sikayet edeceğiz ki neyse Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın