Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201411 yıl comment_268279 Arkadaşlar eskişehir,de acil sadece ford,lara bakan işin ehli usta arıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201411 yıl comment_268330 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Bakım - Servis & Yedek Parça" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl Yazar comment_269543 Arkadaşlar eskişehirde ford aracı olupta özel servise giden yokmu? Tavsiye bekliyorum iyi forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl comment_269544 Daha önce hiç gitmedim fakat Umut Ford, Çalışkan Oto ve Ford Acil servis'in isimlerini çok duydum. Özellikle Umut Ford servisi tavsiye eden oldukça fazla idi,isterseniz bir araştırın veya giderek tecrübe edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl Yazar comment_269545 Umut ford iyi diyenlerde var kötü diyenlerde benim istediğim sadece ustalıkları özel servise gittiğin zaman parçacıdan parça alma şansın olmuyor usta elindeki parçayı aracına takıyor dışarıdan daha kaliteli ve daha ucuza alma şansında olmuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl Yazar comment_270249 Eskişehirde çalışkan oto,ya gittim Barış ustayla tanıştım kişilik olarak iyi İlerki günlerde ustalığınıda görüceğiz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın