Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 3 1.6T Ecoboost "182 Ps" / 0-100 Testi.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bayinin alcağını sanmam ama 2. el olarak başka yerlerde satabilirsin ama umduğunu bulabilirmisin bilmem,bu arada illa değişeceksen madem jantları elden çıkartma kış lastiğini ona takarsın kullanıyorsan.

Yanıtlama zamanı:

8 sn fabrika verisi mevcut focus'un. Aynı güce sahip insignia nın 8.8sn ama benimle drag yaptığında aynı gidiyoruz ikimizde 9.5sn görüyoruz. Eleman 2. viteste bile patinaj yaptırdığına göre vites değişimleri yerinde olsa gerek. Gerçi bende ilk izlediğimde yavaş gibi gördüm ama sanmıyorum.
  • 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu konu açılalı bayağı oluyor ama bazı şeyleri düzeltmek gerek 5 kapı fab.değeri 7.9 4 kapı 8.0 saniye ki bu da 17 jantla.16 jant 0-100 ü azaltır.Patinaj istenmez pek tractiona girdiği zaman gaz keser araba.Bu arabanın 0-100 ü bana kalırsa 7.6-7.7 san civarı.Tabi deneyip video çekmek lazım.

Tonay Mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu konu açılalı bayağı oluyor ama bazı şeyleri düzeltmek o araç hb fab.değeri 0-100 7.9 saniye ki bu da 17 jantla.16 jant 0-100 ü azaltır.Patinaj istenmez pek tractiona girdiği zaman gaz keser araba.Bu arabanın 0-100 ü bana kalırsa 7.6-7.7 san civarı.Tabi çekip koymak lazım di mi :)

Nerden biliyorsunuz 17 ile olduğunu, fabrika test verileri baz donanım ile ölçülür.

Yanıtlama zamanı:

bu şöförde iş yok ya vitesi çok nazik değiştiriyo madem 0-100 yapcaksın yardır gitsin :)) ben size bi 0-100 çekeyimde görün

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu arkadaş ta 8.9'da çıkmış ,

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
Bu arkadaş ta 8.9'da çıkmış
Çıkabilir arabanın 40 derece sıcakta hp sini ölçsek 165-170 hp de çıkabilir .Yol, lastik tipi, büyüklüğü ve kondisyonu ayrıca sürüş yardımcı sistemlerinin açık kapalı olması,arabadaki kişi sayısı ve pilotaj vsaire diye gider oğlu gider.
Yanıtlama zamanı:

Güzel araç güzel veriler gerçekten,ST alamazsak artık eco alırız :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.