Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201115 yıl comment_319 Aynen onu diyecektimde forum halkından tepki alırım adam pilot işi bu dahamı iyi bileceksin diye söylemedim adam çok sakin kaldırıyor arabayı vitesleride çok yavaş değiştiriyor. ayrıca eğer amaç 0-100 se videoda görünen kesiciye gelmeden 3. vitese takılıyor ve o anda 100 oluyor araç 2. viteste kesici gördürüp bırakırdım ben amaç 0-100 test etmek sonuçta Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201115 yıl comment_552 Benzin fiyatları adam gibi olsa alacaksın bu arabayı üfffffff. Neler yaparım ben bu canavarla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201115 yıl comment_567 Benzin fiyatları ucuz olsa direk amerikana binerim valla hocam o gümbür gümbür V8 sesini hiçbirşeye değişmem Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52485 Konuyla alakasız ama takmak istediğim jant bu işte ve çok yakışmış şimdi daha güzel geldi gözüme Birde niye bu renk seçeneği yokki burda olsa bu rengi tercih ederdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52487 Seninkiyle aynı renk bu işte...Ben mi yanlış görüyorum..Işıktan öyle gözükmüş..Jant ise TİT-X c-max jantı sök al onu bayiden Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52491 Kül kahvesi değilmiydi bu renk benmi yanılıyorum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52492 Aynen fiyat sorucam 15.000 bakımı zamanı lastiklerde yıprasın iyice.Birde bayiden c-max yedek parçası olarak alabilirm dimi? Yok benim renk değil bu benimki resmen koyu mavi İsminin içinde "gri" geçiyor ama Hani böyle bulutsuz bir gecede gökyüzünün rengi nasılsa öyle işte grimsi mavi -çok romantik oldu- Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52493 Kül kahvesi değilmiydi bu renk benmi yanılıyorum? Yok hayır ne kül kahvesi neden benim gece gri ikiside değil. Tam füme işte sıçan tüyü derler ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52494 Aynen fiyat sorucam 15.000 bakımı zamanı lastiklerde yıprasın iyice.Birde bayiden c-max yedek parçası olarak alabilirm dimi? Yok benim renk değil bu benimki resmen koyu mavi İsminin içinde "gri" geçiyor ama Hani bÖyle bulutsuz bir gecede gÖkyüzünün rengi nasılsa Öyle işte grimsi mavi -çok romantik oldu- 15.000 bakıma lastik yıpranmasımı,Sabri naptın sen driftmi yapıcan focusla? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52496 15.000 bakıma lastik yıpranmasımı,Sabri naptın sen driftmi yapıcan focusla? Jant değişimi için lastik yıpranmasını beklersem çok uzar onun için öyle dedim birde benim 16 jantları alır mı bayi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52498 Konunun yeri bura değil diyor hala burda soruyor sonra niye taşıdın derler Birde bu soruyu 2-3 defa daha sordu aynı jant muhabbeti dönmüştü yine..iyi biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52499 Konunun yeri bura değil diyor hala burda soruyor sonra niye taşıdın derler Birde bu soruyu 2-3 defa daha sordu aynı jant muhabbeti dönmüştü yine..iyi biliyorum Tamam ya sustum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın