Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 3 1.6T Ecoboost "182 Ps" / 0-100 Testi.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aynen onu diyecektimde forum halkından tepki alırım adam pilot işi bu dahamı iyi bileceksin diye söylemedim

adam çok sakin kaldırıyor arabayı vitesleride çok yavaş değiştiriyor. ayrıca eğer amaç 0-100 se videoda görünen kesiciye gelmeden 3. vitese takılıyor ve o anda 100 oluyor araç 2. viteste kesici gördürüp bırakırdım ben amaç 0-100 test etmek sonuçta ;)

Yanıtlama zamanı:

Benzin fiyatları adam gibi olsa alacaksın bu arabayı üfffffff. Neler yaparım ben bu canavarla.

Yanıtlama zamanı:

Benzin fiyatları ucuz olsa direk amerikana binerim valla hocam o gümbür gümbür V8 sesini hiçbirşeye değişmem

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuyla alakasız ama takmak istediğim jant bu işte ve çok yakışmış şimdi daha güzel geldi gözüme :kıhkıh: Birde niye bu renk seçeneği yokki burda olsa bu rengi tercih ederdim

Yanıtlama zamanı:

Kül kahvesi değilmiydi bu renk benmi yanılıyorum?

Yanıtlama zamanı:

Aynen fiyat sorucam 15.000 bakımı zamanı lastiklerde yıprasın iyice.Birde bayiden c-max yedek parçası olarak alabilirm dimi?

Yok benim renk değil bu benimki resmen koyu mavi :) İsminin içinde "gri" geçiyor ama :) Hani böyle bulutsuz bir gecede gökyüzünün rengi nasılsa öyle işte grimsi mavi :) -çok romantik oldu- :)

Yanıtlama zamanı:

Kül kahvesi değilmiydi bu renk benmi yanılıyorum?

Yok hayır ne kül kahvesi neden benim gece gri ikiside değil.

Tam füme işte sıçan tüyü derler ya

Yanıtlama zamanı:

Aynen fiyat sorucam 15.000 bakımı zamanı lastiklerde yıprasın iyice.Birde bayiden c-max yedek parçası olarak alabilirm dimi?

Yok benim renk değil bu benimki resmen koyu mavi :) İsminin içinde "gri" geçiyor ama :) Hani bÖyle bulutsuz bir gecede gÖkyüzünün rengi nasılsa Öyle işte grimsi mavi :) -çok romantik oldu- :)

15.000 bakıma lastik yıpranmasımı,Sabri naptın sen driftmi yapıcan focusla?

Yanıtlama zamanı:

15.000 bakıma lastik yıpranmasımı,Sabri naptın sen driftmi yapıcan focusla?

Jant değişimi için lastik yıpranmasını beklersem çok uzar onun için öyle dedim :) birde benim 16 jantları alır mı bayi?

Yanıtlama zamanı:

Konunun yeri bura değil diyor hala burda soruyor sonra niye taşıdın derler :)

Birde bu soruyu 2-3 defa daha sordu aynı jant muhabbeti dönmüştü yine..iyi biliyorum

Tamam ya sustum :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.