Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Seyir Halinde 3. Ve 4. Viteste İken Gelen Ses ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aracım 2011 Focus Collection TDCİ Km 75.000 'de. Seyir Halinde 3. veya 4. viteste giderken araçtan anormal bir ses geliyor.

Örneğin; Yokuş aşağı veya hafif eğimli bir yolda 4. viteste iken ayağımı gazdan kesince, hani bisiklet ile yokuş aşağıya çok hızlı inerken lastiklerden ses gelir ya (vuvuvuuuu) aynen onun gibi bir ses geliyor. 

Lastiklerden olduğunu tahmin etmiyorum. Lastik yeni değişti 2 ay önce Continental CPC 5 aldım. Uzun yola gittim 4.000 KM yaptım bu süre zarfında. 

Sizce bu ses neden olabilir?

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Bu ses o viteslerde iken mi yoksa aynı devir ve hızlar da özelliklede ayağınız gazdan çekince mi oluyor ? Böyle uğultu gibi bir ses mi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu ses o viteslerde iken mi yoksa aynı devir ve hızlar da özelliklede ayağınız gazdan çekince mi oluyor ? Böyle uğultu gibi bir ses mi?

Genellikle 4. viteste bariz o ses çıkıyor. Evet uğultu sesine benzer bir ses. Eğimli yolda 4. viteste iken devir ne olursa olsun gazdan ayağımı çekince bu ses geliyor. Bazende 4. viteste gaza basılı halde giderken de bu ses çıkıyor

Yanıtlama zamanı:

Genellikle 4. viteste bariz o ses çıkıyor. Evet uğultu sesine benzer bir ses. Eğimli yolda 4. viteste iken devir ne olursa olsun gazdan ayağımı çekince bu ses geliyor. Bazende 4. viteste gaza basılı halde giderken de bu ses çıkıyor

Teknik olarak çok bilmiyorum ama kampana, balata bilye sesi olabilir belki, viteslerde oluyor deyince biraz da şanzımandan mı geliyor acaba diye şüphelenilebilir.

En iyisi servise yada ustanıza götürüp bi test sürüşü ile tespit ettirin gelen sesi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teknik olarak çok bilmiyorum ama kampana, balata bilye sesi olabilir belki, viteslerde oluyor deyince biraz da şanzımandan mı geliyor acaba diye şüphelenilebilir.

En iyisi servise yada ustanıza götürüp bi test sürüşü ile tespit ettirin gelen sesi.

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. 75.000 bakımını yaptıracağım yakın zamanda. İnşallah önemli bir şey yoktur.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. 75.000 bakımını yaptıracağım yakın zamanda. İnşallah önemli bir şey yoktur.

Rica ederim, umarım önemli birşey yoktur.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.