Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201411 yıl comment_259521 Arkadaşlar arabayı yokuş yukarı park ettiğimde ilk kalkışta yarım debriyaj da demir süetmesi gibi kapı gıcırdaması gibi bir sürtme sesi geliyor bunun sebebi nedir arkadaşlar bir hafta sonra 1660 km lik bir uzun yolculuğa çıkacağım bu başıma sorun açar mı debriyaj da bi sıkıntı var mı ne sürtüyor acaba arabam 61 bin de baskı Balata hiç değişmedi ve araba kalkarken iyi kalkıyor debriyaj fazla yukarda kavramıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201411 yıl comment_259610 Bir sorun yaratmaz benim araba 65,000 oldu ara ara yarım debriyajda bekleyince dik rampalarda yapıyor ve bunu çoğu focus 3 yapıyor nedeni belli değil servise göre normaldir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201411 yıl Yazar comment_259680 Aynen servise gittim usta resmen kızdı şikayetin nedir dedi aynen anlattım normal dedi bunlarda kronik hatta yeni Focus larda bu ses daha fazla dedi evham yapma arabanın hiç birşeyi yok ben üsteleyince 30 yıllık ustayım itimatın yok mu diyip kızdı boşyere bekleyeceksin dedi ve beni gönderdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201411 yıl comment_259977 Sadece ilk kalkışta mı oluyor,yoksa her dur kalkta mı oluyor yokuşlarda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201411 yıl Yazar comment_259979 Sadece ilk kalkışta mı oluyor,yoksa her dur kalkta mı oluyor yokuşlarda. Sadece ilk kalkışta oluyor yokuş yukarı kalkışlarda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201411 yıl comment_259985 Başka bir yerde sorun olabilir,debriyajda sorun olsa bütün dur kalklarda yapması lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın