Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 - Kalkış Anında Gelen Teneke Sesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey sağolun.. Selam arkadaşlar, benim 2011 benzinli focus aracım var sıfır aldım daha 25000 de, bu aracım 3-4 aydır ilk hareket ederken kalktığı esnada böyle teneke tıkırtaması gibi bir ses çıkarıyor sonra hareket halindeykende mesala 40km hızla gidiyorsunuz ayağınız gaz pedalında pedaldan ayağınızı çekince o teneke sesi böyle çat diye geliyor, arıza lambası falan da hiçyanmadı, lütfen bana bir yardımcı olunuz

kimsenin bir bilgisi yokmu :) yani merak ettiğim acaba bu bir sorunmudur

Yanıtlama zamanı:

Rica ederim.

Önce ses nasıl bişey bunu bilmemiz lazım ki yorum yapabilelim. Araç focus 3 fakat yine de dinleyin bakalım buna benzer mi?

(00:50) ve (1:03) arası birde (1:38) ve (1:41) arası ses gelecek.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

rüzgar sesinden çok bişey duyamadım en iyi ben sesi kaydedip buraya ekleyeyim teşekkrler

Yanıtlama zamanı:

eksoz bağlantılarını kontrol ettirin.Özellikle motorun altındaki eksoz bağlantısını.motorun altındaki eksoz bağlantısı kırık olabilir ve bu sesi çıkarabilir.benim başıma dizel focusta geldi çünkü

Yanıtlama zamanı:

eksoz bağlantılarını kontrol ettirin.Özellikle motorun altındaki eksoz bağlantısını.motorun altındaki eksoz bağlantısı kırık olabilir ve bu sesi çıkarabilir.benim başıma dizel focusta geldi çünkü

Bende eksoz konusuna katılıyorum. 99 focus un altını sürtmüştüm. Sonrasında kalkışta yada kasise girdiğimde teneke sesi geliyordu. Atlla eksız borularının koruyucu sacı var eğilmiş ve eksoz saca vuruyor olabilir.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hiç aklıma gelmemişti çok teşekkürler ben daha çok acaba amortisorlerindemi bişey var yada kasise çukura giriyoruz görmeden bi yerinimi kırdım diye düşündüm kendim bi bakayım belki halledebilirim

Yanıtlama zamanı:

Bendede ayni durum olabilir doğan bey ne kadar masraf tuttu

Yanıtlama zamanı:

Bendede ayni durum olabilir doğan bey ne kadar masraf tuttu

ben başka arıza için gitmiştim. 1 tane vida ile halletmiştik net ne kadar olduğunu bilemiycem. Ama değişmesi gereken bişey olmadığı için bişey tutmaz. Sadece eğilen kısmı sabitliycekler o kadar.
Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim bakim için gidicem bayramdan sonra o zaman halleettiririm

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

O teneke sesini bi vida yardimiyla halledildi

Yanıtlama zamanı:

O teneke sesini bi vida yardimiyla halledildi

Gözünüz aydın. Dediğim gibimi çıktı sesin kaynağı.
Yanıtlama zamanı:

Evet dediğiniz gibi ustayada öyle dedim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.