Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251149 Merhabalar ; Ben focusumun farlarına içerden yapılamadığından farın dışından led gündüz far misali yapmak istiyorum sizlerinde fikirleriniz veya önerilerinizi alabilirmiyim ? şimdiden Teşekkür ederim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251151 Çok kötü olur elleme. Hazır far içlerine yapılan işlemler var yabancı sitelerden far arat gelir karşına Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl Yazar comment_251153 valla kime söylediysem güzel olur yakısır dediler :/ yabancı siteler dekinde de fiyatt işte gelmesi taktırması ucuza mal olcak bişi arıyorum :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251154 valla kime söylediysem güzel olur yakısır dediler :/ yabancı siteler dekinde de fiyatt işte gelmesi taktırması ucuza mal olcak bişi arıyorum :D Buraya üye 100 kişiden 95'i kötü olur diyecek Apaçi işler yapmayın focus'a Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251159 resim atamıyorm yardım ( İmzamda link mevcut veya forum yardım bölümüne bakınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251162 kesinlikle far üstüne herhangi birşey yapma çok sırıtır ve doğan tarzı olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl Yazar comment_251164 Tşk ederim öneriniz için benim yapmış oldugum ön panjur altı ufak modfiye var balık ağzı dedikleri hem onu hemde resimde sormak istedigim birsey var bu konuda da fikirlerinizi alabilrmiyim. kesinlikle far üstüne herhangi birşey yapma çok sırıtır ve doğan tarzı olur başka yapma şansımız peki ? siz ne önerirsizin Temmuz 1, 201412 yıl Ibrahim ÖZtürk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251166 Tşk ederim öneriniz için benim yapmış oldugum ön panjur altı ufak modfiye var balık ağzı dedikleri hem onu hemde resimde sormak istedigim birsey var bu konuda da fikirlerinizi alabilrmiyim. focus 2.5 1.6.jpg başka yapma şansımız peki ? siz ne önerirsizin elbette öncelikle foto paylaşmak için ana sayfada nasıl paylaşılır kısmını okumanı öneririm sonrasın şuan kendi farlarım üzerindebir çalışma var biraz uğraştırıcı tarzı olabilir. daha yapım aşamasında oktay abi yapıyor örnek olabilir şu kaplatma işini de denersin hoşuna giderse olur. ben far camını açmadan direkt olarka led vs takacaksın sandım. ondan yapma dedim ama farı açıp içinden düzgün bir led vs çekebilirsen üst kısımlara güzel olabilir Temmuz 1, 201412 yıl Ismail Terhan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl Yazar comment_251167 elbette öncelikle foto paylaşmak için ana sayfada nasıl paylaşılır kısmını okumanı öneririm sonrasın şuan kendi farlarım üzerindebir çalışma var biraz uğraştırıcı tarzı olabilir. daha yapım aşamasında oktay abi yapıyor örnek olabilir şu kaplatma işini de denersin hoşuna giderse olur. ben far camını açmadan direkt olarka led vs takacaksın sandım. ondan yapma dedim ama farı açıp içinden düzgün bir led vs çekebilirsen üst kısımlara güzel olabilir bende göyle birsey istiyorum o farı nasıl SÖKÜLDÜ onu biliyormusunuz onu kendimiz sökebilirmiyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251168 forumda konusu mevcut. genelde bixenon yapımı için sökülür öyle aratırsan bulabilirsin. hevesini kırmak istemem ama biz farı açamadık:) yani iyi bir uğraş gerekiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl Yazar comment_251170 Tşk ederim yardımlarınız için farın dış camı cıksa yeter bana ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251171 Tşk ederim yardımlarınız için farın dış camı cıksa yeter bana ya ısıtarak ve freze ile keserek açabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl Yazar comment_251172 Dış camı sökebilirsem tabiki içine yapcam ama aradım sökülemiyormus bnde dısından yapsam nasıl olur die dedim . kaplama güzel durur bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251173 Dış camı sökebilirsem tabiki içine yapcam ama aradım sökülemiyormus bnde dısından yapsam nasıl olur die dedim . kaplama güzel durur bence sökülüyor ama zor biraz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın