Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Sedan Spor Yay, 2,5 Hb Ye Uyarmi?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bir arkadasimin dizel sedan focus 2 sinde eibach 3.5 mm prokit spor yay mevcut. 1 ay kadar kullandi ben satin almak istiyorum.

Bu yaylar benim dizel 2.5 hb aracima uyarmi?

a5eqa6yq.jpg

dyqudyta.jpg

y6e9apu9.jpg

Yanıtlama zamanı:

Uyar fakat size önerilen tam ürün kodu bu işin ilginci eibach focus sedan'a da bu aşağıdaki kod öneriliyor. Türkiye de satılan E20'yi bulamadım henüz.Sonuç olarak sorun olacağını düşünmüyorum alabilirsiniz.

E10-35-016-02-22

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Uyar fakat size önerilen tam ürün kodu bu işin ilginci eibach focus sedan'a da bu aşağıdaki kod öneriliyor. Türkiye de satılan E20'yi bulamadım henüz.Sonuç olarak sorun olacağını düşünmüyorum alabilirsiniz.

E10-35-016-02-22

Ben simdi e20 kodlu buldum ama 5 mm olarak belirtmis. Alacagim yaylar 3.5 mm degil 5 mm o zaman?

http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/400/Focus-II-Dizel-Eibach-Helezon-Kiti-Sportline

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eibach'te sedan hb ayırımı yok diye biliyorum.

Oyle ise bi sıkıntı cikmaz ama 5 mm ise pek sicak bakilmaz sende kullanmistin 3.5

Yay 5 cm sportline kirmizi

Siyah pro kit 3.5cm diye biliyorum

Amarsitor degisikligide ister o zaman?
Yanıtlama zamanı:

@Naci özkan,

5 cm ise amortisörü de değiştirmek sağlıklı olur tabi. Ama 5 cm fazla kaçar. 3.5 cm ise al, o kadar sorun olmuyor. Ben 3.5 luktan gayet memnundum.

Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Naci özkan,

5 cm ise amortisörü de değiştirmek sağlıklı olur tabi. Ama 5 cm fazla kaçar. 3.5 cm ise al, o kadar sorun olmuyor. Ben 3.5 luktan gayet memnundum.

Bende ayni kanidayim kardesim. Surungen araba istemiyorum :)

Her kasisten carpras gecmek veya arabadan yolcu indirmek hic istemiyorum :)

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Naci özkan,

Amortisör değiştirmesek ömrü çok mu kısalır acaba ?sanırım sizinki  Eibach pro kit 35 mm, kullanımdan memnun musunuz? ve alçalmasında gözle görülür bir fark var mı?

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben hiç araştırmadan düşünmeden kafama eseni yaptım yeri gelmişken bende yorumlarınızı alayım. 5 mm bu arada 

IMG_7864.JPG

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.