Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248572 herkese merabalar. aracım focus3 trend x '13. sorunum ise kısaca şöyle açıklayım klimayı seyir halindeyken kapatıp geri açınca devreye girmiyor normal soğuk hava veriyor her zaman da olmuyor bu sorun arada bir yapıyor stop edip çalıştırınca aracı düzeliyor. servise gösterdik öyle olunca stop etmeden buraya gelin öyle bakalım dediler şuan herşey normal dediler ki normaldi de. bugün şehir dışındayken yine oldu ve yakında servis vardı hemen uğradık baktılar stop edip çalıştırdılar düzeldi bilgisayara bağladılar sorun görünmedi. ordan çıktıktan sonra yine defalarca aynı hatayı yaptı stop etmek zorunda kaldık.yarın burdaki servise yine uğrayacaz ama yine bişey bulabileceklerini sanmıyorum. ne gibi tavsiyeleriniz var nasıl bir yol izlemeliyim. teşekkürler. Haziran 13, 201412 yıl Emre Kargın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl comment_248629 Öncelikle baslik ağrizasi değil arizasi olmali. Soruna gelince muhtemelen klima kompresörü ile ilgili gibi garantiden değisecektir muhtemelen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249326 arkadaşlar 2013 focus 1.6 style aracımın klima performansından mennun değilim 7-8 derece fan 1 de üflüyor 2006 fiesta yı ölçtüm 2.6 derece sizin araçlarınız nasıl iyi soğutuyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249327 arkadaşlar 2013 focus 1.6 style aracımın klima performansından mennun değilim 7-8 derece fan 1 de üflüyor 2006 fiesta yı ölçtüm 2.6 derece sizin araçlarınız nasıl iyi soğutuyor mu? Yeri burası değil umarım uzamaz silmek zorunda kalırız. Sonuc: aynı kondisyondaki motorlar da bu fark varsa normal değil servis'e gidin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249328 Yeri burası değil umarım uzamaz silmek zorunda kalırız. Sonuc: aynı kondisyondaki motorlar da bu fark varsa normal değil servis'e gidin. yeri neresi bulamadım 2 defa servise gittim hesapta yaptılar.başka servise gitsem (aracıma lpg taktırdım) garanti sıkıntısı olurmu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249329 Sıkıntı olmaz. Ama olur derlerse de yapacak bişey yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın