Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emre Kargın

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emre Kargın tarafından yazılan her şey

  1. 15 bin km/bir yıl bakımı bugun yapıldı 230 tl tuttu Aksaray gelişim otomotivde hava filtresi ,yağ filtresi ve yağ değişti diğer kontroller yapıldı araç motor dahil olmak üzere iç dış yıkanıp teslim edildi. ( küçük hediyelerde verdiler saray helvası, not defteri, kalem, araç kokusu ve anahtarlık )
  2. Emre Kargın

    Klima Arızası

    herkese merabalar. aracım focus3 trend x '13. sorunum ise kısaca şöyle açıklayım klimayı seyir halindeyken kapatıp geri açınca devreye girmiyor normal soğuk hava veriyor her zaman da olmuyor bu sorun arada bir yapıyor stop edip çalıştırınca aracı düzeliyor. servise gösterdik öyle olunca stop etmeden buraya gelin öyle bakalım dediler şuan herşey normal dediler ki normaldi de. bugün şehir dışındayken yine oldu ve yakında servis vardı hemen uğradık baktılar stop edip çalıştırdılar düzeldi bilgisayara bağladılar sorun görünmedi. ordan çıktıktan sonra yine defalarca aynı hatayı yaptı stop etmek zorunda kaldık.yarın burdaki servise yine uğrayacaz ama yine bişey bulabileceklerini sanmıyorum. ne gibi tavsiyeleriniz var nasıl bir yol izlemeliyim. teşekkürler.
  3. 1.6 Trend X benzinli aytozu gri, sedan sigorta, bandrol, plaka dahil 28 ekimde teslim edildi 45.800 TL. 16.000 tl kredi kullanıldı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.