Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201412 yıl comment_247018 Haziran 5, 201412 yıl ömür ersoy tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201412 yıl comment_247023 Kime yaptirdiniz kaça yaptirdiniz xenon mu bi xenon mu iyileri kötüleri nelerdir acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201412 yıl Yazar comment_247042 Kendim yaptim hella bi xenon mercek kullanildi mercek kapagi ve uzun tası celik macundan kalip cikartip zimpara boya bu hale geldi hazir mercek kapaklarindan degil yani Haziran 5, 201412 yıl ömür ersoy tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201412 yıl comment_247070 Elinize sağlık maliyeti ne kadar oldu yapiyormusunuz daha ya da açık soriyim dost isi bi forumdasiniz için aynisindan yapar misiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl Yazar comment_247102 Elinize sağlık maliyeti ne kadar oldu yapiyormusunuz daha ya da açık soriyim dost isi bi forumdasiniz için aynisindan yapar misiniz benimkileri yaparken elimde çıkma farlarım vardı yayıla yayıla yaptım 1 gün uğraşım 1 hafta hiç dokunmadım bile 2,5 ay sürdü iş yoğunluğumdan dolayı muhasebecilik yapıyorum şuan bir arkadaşın 2005 corolla hb daha önceden yapmıştık bi xenon mercek yapıcaz şimdi onada çıkma farları geldi 2 hafta oldu daha biraraya gelip bakamadık bile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247103 şimdi ben mercek, mercek kapakları, balast ampül vs. hepsini temin ettim çıkma far değilde orijinali üzerinde yapmayı planlıyorum. bazı çekingelerim var. şöyle ki açtım içine nasıl oturtacam ve ayarını nasıl yapacam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247156 Kendim yaptim hella bi xenon mercek kullanildi mercek kapagi ve uzun tası celik macundan kalip cikartip zimpara boya bu hale geldi hazir mercek kapaklarindan degil yani Ömür ampul ve balast olarak ne kullandın ? Acil farlara çektiğin filmleri çıkarmalısın .. şimdi ben mercek, mercek kapakları, balast ampül vs. hepsini temin ettim çıkma far değilde orijinali üzerinde yapmayı planlıyorum. bazı çekingelerim var. şöyle ki açtım içine nasıl oturtacam ve ayarını nasıl yapacam... İsmail sende hangi markalardan neler aldın kaça aldın nereden aldın bunları da yazarsan iyi olur .. Mercek montajı kolay bir iş değil pek daha önce uğraşmadıysan zahmetli olur .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247163 abim istanbul kartal sanayi sitesinden yeni tip hella mercek mercek kapakları gen-5 balast ampül tutucuları d1s philips ampül toplam 450 tl ye maloldu kargo hariç bu şekilde yapmayı planlıyorum ayın 12sinde yıllık iznim başlıyor kafarahat bir şekilde oturup yaparım herhalde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl Yazar comment_247164 philips 6000 k d2s ampül balast gen 4 gen 5 değil 150 tl lik xenon kit farlarda film çekili değil bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247168 philips 6000 k d2s ampül balast gen 4 gen 5 değil 150 tl lik xenon kit farlarda film çekili değil bu arada Keşke çekili olsa da sökülebilse .. Bi xenonların görüntüsünü de aydınlatmasını da etkilemiş .. Tabi bu benim fikrim .. Zavkler ve renkler tartışılmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl Yazar comment_247170 Keşke çekili olsa da sökülebilse .. Bi xenonların görüntüsünü de aydınlatmasını da etkilemiş .. Tabi bu benim fikrim .. Zavkler ve renkler tartışılmaz farların siyah gözükmesi mercek etrafının ve uzun hüzme siyah olmasından kaynaklanıyo olabilir .resimdeki gibi macunla kalıp yapılıp siyaha boyandı far camında herhangirşey yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247217 Eline sağlık diyelim o zaman .. Fotoğraflardan sanki film varmış gibi duruyor .. abim istanbul kartal sanayi sitesinden yeni tip hella mercek mercek kapakları gen-5 balast ampül tutucuları d1s philips ampül toplam 450 tl ye maloldu kargo hariç bu şekilde yapmayı planlıyorum ayın 12sinde yıllık iznim başlıyor kafarahat bir şekilde oturup yaparım herhalde İsmail ampullerin çifti ne kadara geldi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247223 Tek fiyat söylemediler mi ? Benimde öyle bir niyetim var o yüzden soruyorum .. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın