Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242552 Serdar bey dsg yi bu yorumun disinda tutun. [emoji6] Oda cift kavrama ama kesinlikle boyle bir duraksama,gaz kesilme,gaz yememe gibi bir sorun yok,manuelden aldigim zevki birtek dsg den aliyorum... Alıntı yaptım zaten yazıyı. Dsg yi bende kullandım bence de hoş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242553 Alıntı yaptım zaten yazıyı. Dsg yi bende kullandım bence de hoş Alinti yaptiginiz yere iletelim o zaman [emoji2][emoji6] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242556 Alparslan kardeşim sana özel bi durum olduğunu düşünmüyorum aynı problemden bahsediyoruz ben biraz aceleci davranıp konuyu çabuk açtım galiba Cuma günü serviste bu konuyu dile getireceğim çözüm nedir bu davranış standartmıdır yoksa problemmidir neler yapıldığını yada yapılmadığnı burdan paylaşırım ... Erkan bey size özel mesaj göndermeye çalışıyorum ama gönderemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl Yazar comment_242558 Erkan bey size özel mesaj göndermeye çalışıyorum ama gönderemiyorum. Malasef kapalı ama FACEBOOK dan ulaşabilirsin .. Yada [email protected] mail yoluyla görüşebiliriz Mayıs 13, 201412 yıl Erkan Baldemir tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın