Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201412 yıl comment_240614 Ford focus trend 2.0 aracım var.Aracımda hava filtresi var fakat ben onu hava filtre kiti olarak değiştirmek istiyorum.Marka konusunda kararsızım.Simota,İntake,K&N markalarında aracıma uygun olanlarını buldum.Bu markalar arasında önerebilceğiniz var mı ? yada bildiğiniz güzel,kaliteli hava filtre kitleri var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201412 yıl comment_240619 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus I → Mk1- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford Garajı → Focus I → Mk1- Modifiye → Mk1- Mekanik & Motor" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201412 yıl Yazar comment_240701 Simotada bir tane bunu bulabildim.Heralde bunu sipariş edicem başka bulamazsam. http://www.modifiye.com.tr/tuning/3408-206-Simota-Ford-Focus-2-0-Twin-Charger-98-04-Hava-Filtre-Kiti.aspx Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201511 yıl comment_287626 şahsen tavsiye etmem içeriye aşırı oranda ses alır Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201511 yıl comment_287703 açık filtre kulllanacaksanız cold air intake kit almanızı yada yaptırmanızı öneririm, motor kısmında bulunan açık filtre sıcak hava çektiğinden performansı olumsuz etkiliyor. marka olarakta aem dry flow alırsanız yağsız olduğundan maf arızasına da neden olmaz. kit almazsanızda kutu içi filtre öderirim. önceki focusumda green kutu içi filtre kullanmıştım, kutunun altında ki hava girişini de hortum ile uzatıp tamponun önüne almıştım, bu şekilde filtre seside geliyordu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın