Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201412 yıl comment_238319 Ben açıkcası bu durumu bir eksiklik olarak değerlendirmiyorum.Ne yani otomatik park sistemini,aktif güvenliği düşünebilen mühendisler kapı kilidini mi düşünemiyecekler?Bunun sağlam bir gerekçesi olduğunu düşünüyorum kaza durumu vs felan olabilir. Ben de kaza vb. durumlarda acil çıkış için içeriden açıldığını düşünmüştüm. Fakat aynı mantıkla çocuk kilidini de kaldırmaları gerekmez miydi bu durumda. Bence belli bir hızdan sonra veya araç hareket ettiği andan itibaren içeriden de açılmaması en doğrusu olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201412 yıl Yazar comment_238391 Bir daha bak bakalım Bunun çözümü bu başka bişey aramayın boşuna olay diğer konuya girecekse bu konuyu kapatalım. ben bilmiyordum böyle birşeyin oldugunu çocuk kilidinden kasıt hani sürücü tarafındaki cam kilidinden bahsediyorsunuz sanmıştım kuzenlerin cocukları var onlarda zaten binde bir binerse arabaya geçen denk geldi eksikligini hissetmemiştim bi soruyum dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201412 yıl comment_238396 filmlerde her arabada var )) evet çocuk kilidi yerine biz kapatabilsek içerden çok iyi olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201412 yıl comment_238408 Bildiğim kadarı ile bazı araçlar da elektronik çocuk kilidi mevcut. Şöyle ki arka cam kilitleme butonuna bastığınızda arka cocuk kilitleri de otomatik olarak aktif oluyor. Esasında olması gereken de buydu. Pardon resimde açıklanmış zaten konu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın