Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İçerden Kapı Kilidi Açılıyor

Featured Replies

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Ben açıkcası bu durumu bir eksiklik olarak değerlendirmiyorum.Ne yani otomatik park sistemini,aktif güvenliği düşünebilen mühendisler kapı kilidini mi düşünemiyecekler?Bunun sağlam bir gerekçesi olduğunu düşünüyorum kaza durumu vs felan olabilir.

Ben de kaza vb. durumlarda acil çıkış için içeriden açıldığını düşünmüştüm. Fakat aynı mantıkla çocuk kilidini de kaldırmaları gerekmez miydi bu durumda. Bence belli bir hızdan sonra veya araç hareket ettiği andan itibaren içeriden de açılmaması en doğrusu olurdu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir daha bak bakalım :) Bunun çözümü bu başka bişey aramayın boşuna olay diğer konuya girecekse bu konuyu kapatalım. 

FocusClubTr--1397860200.png

ben bilmiyordum böyle birşeyin oldugunu çocuk kilidinden kasıt hani sürücü tarafındaki cam kilidinden bahsediyorsunuz sanmıştım :D kuzenlerin cocukları var onlarda zaten binde bir binerse arabaya geçen denk geldi eksikligini hissetmemiştim bi soruyum dedim :D

Yanıtlama zamanı:

filmlerde her arabada var :)))

evet çocuk kilidi yerine biz kapatabilsek içerden çok iyi olurdu.

Yanıtlama zamanı:

Bildiğim kadarı ile bazı araçlar da elektronik çocuk kilidi mevcut. Şöyle ki arka cam kilitleme butonuna bastığınızda arka cocuk kilitleri de otomatik olarak aktif oluyor. Esasında olması gereken de buydu.

Pardon resimde açıklanmış zaten konu

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.