Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl comment_237563 Merhabalar herkese, Çok şükür ki Ağrı'dan 4 günlüğüne bir kaçamak yaptım ve memleketim izmite geldim. Gelmeden App plaka ve Pleksi plakalık siparişi vermiştim,sağolsun babam izmit sanayide taktırmış ben gelmeden. Aliexpressten de WRC stickeri ve focus st anahtarlık almıştım onlar da geldi. Kısaca App plaka & pleksi plakalık & sticker ve anahtarlığımı tanıtayım. Normalde aracın sağ sol aynalarına takılan WRC stickerleri aliexpressten getirttim 2.5 dolara 2 haftada geldi. Aynalara takmak istemedim kötü görüneceği için,bir tanesini kendi aracıma bir tanesini kayınbiraderina aracına taktık. Focus ST anahtarlık,bunu da aliexpressten 7 dolara 2 haftada getirttim. Aldığımda susturucu özelliği olduğunu bilmiyordum. Bazen kısa mesafelerde kullanıyorum ama tabi ki kimseye tavsiye etmiyorum. Anahtarlık olarak beğendiğim için aldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl comment_237590 Aldığımda susturucu özelliği olduğunu bilmiyordum. Bazen kısa mesafelerde kullanıyorum ama tabi ki kimseye tavsiye etmiyorum. Anahtarlık olarak beğendiğim için aldım. Susturucu özellik ne anlamadım ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl comment_237600 Susturucu özellik ne anlamadım ben Sessizmiş ):):)) Erhan keyifle kullan.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl Yazar comment_237616 Susturucu özellik ne anlamadım ben kemer ikazını susturuyot hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl comment_237624 09y3922 hemşehrim sanırım yenipazardan:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl Yazar comment_237799 09y3922 hemşehrim sanırım yenipazardan:) Evet yenipazardan murat Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın