Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl comment_237508 Merhaba arkadaşlar; Siyah Focus aracıma pasta cila yaptırmak için autowax dan 150 tl fiyat aldım. Acaba fiyat nasıl ve firma iyi midir. İÇERİĞİ: Pasta cila (6 kat oluyormuş) Boya koruma Cam temizliği Jant temizligi +30 tl daha verirsem klima dezenfektan(ozonla temizlikmiş) Yardımlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl comment_237521 Dedikleri fiyat düzgün iş yapacaklarsa ve kullandıkları ürünler iyiyse fazla değil yaptıracağınız yere kullanacakları malzemelerin marka ve modellerini sorun o zman daha iyi yardımcı oluruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl Yazar comment_237523 Autowax ın ürünleri kullanılıyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl Yazar comment_237705 Arkadaşlar çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim Bu sabah verdim autowax'a. Akşam alacam inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240111 Arkadaşlar çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim Bu sabah verdim autowax'a. Akşam alacam inşallah. Hocam durum nedir ? Memnun kaldınız mı acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl Yazar comment_240125 Gayet başarılı olmuş Aracım siyah olduğu için daha bi ayrıntılı görebiliyorum ama en önemli olarak hare yok hiç. Cila olarak da gayet iyi. Yağmurda da kullandım su akıp gidiyo seyir halinde iken. Özellikle de camlar. Jantlar da kendine gelmiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240131 Gayet başarılı olmuş Aracım siyah olduğu için daha bi ayrıntılı görebiliyorum ama en önemli olarak hare yok hiç. Cila olarak da gayet iyi. Yağmurda da kullandım su akıp gidiyo seyir halinde iken. Özellikle de camlar. Jantlar da kendine gelmiş... Ben de nasipse Ağrı'dan Kocaeliye döneyim okullar tatil olunca ben de yaptırmak istiyorum. 150 tl çok iyi fiyat. Bu tarz işlerde referans önemli sonuçta. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın