Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl Yazar comment_247306 anladım teşekkürler Ne demek [emoji4] alicaksaniz eibach dan baskasini almayin konfor konusunda tek Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247307 tamam aklımda:) sedanı çok düşürür mü peder fark etmez herhalde:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl Yazar comment_247310 tamam aklımda:) sedanı çok düşürür mü peder fark etmez herhalde:) Vallaha benim ki tam istedigim gibi dustu tek biniyorum oyuzden benim icin kafi. Benim baba anlamadi hatta senin arac cok yerden degistirelim diyor [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247311 Sedan için aynı markadan ben de taktirdim. Konusu mevcut bakabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247312 Ben de pederden habersiz taktırdım, taktırdığım gün de arkadaş ve hanımı geldi. Araba ile alakası olmayan kız; senin arabaya bir şeyler olmuş bir garip duruyor diyince bizim pederin anlamama ihtimali olmadığını kendime kabul ettirdim. Ki öyle de oldu... Aynı gün ayıktı olaya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247313 güzel olmuş da ben arka basık sevmiyorum heryerş aynı olacak acaba sen önün yayını arkaya mı taktırdın öyle oldu dicem ama hepsi aynı değil mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl Yazar comment_247314 güzel olmuş da ben arka basık sevmiyorum heryerş aynı olacak acaba sen önün yayını arkaya mı taktırdın öyle oldu dicem ama hepsi aynı değil mi Oyle bisey mumkun degil yaylar farkli on arka oyuzden olmaz arabanin kafadi yerde olcak arkadi biraz yuksek [emoji1] Ben de pederden habersiz taktırdım, taktırdığım gün de arkadaş ve hanımı geldi. Araba ile alakası olmayan kız; senin arabaya bir şeyler olmuş bir garip duruyor diyince bizim pederin anlamama ihtimali olmadığını kendime kabul ettirdim. Ki öyle de oldu... Aynı gün ayıktı olaya. Ben herseyi goze aldm tek bindigim icin farketmesi zor ama bagajda diger yaylar duruyor onlari biyere koyamadm bi gorurse anlar [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247315 yani o arkadaşın araba arka düşük olmuş o işte bi gariplik var ön düşük olması gerekirken arka zaten düşer 4 kişi binsen önemli olan ön Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl Yazar comment_247316 yani o arkadaşın araba arka düşük olmuş o işte bi gariplik var ön düşük olması gerekirken arka zaten düşer 4 kişi binsen önemli olan ön Aynen iki kisi dusuruyo direk [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247317 @Kemal Yüksel Boroğlu, Konuda da yazıyor zaten bir gariplik olduğu, sonucu da var son sayfada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247324 Hee ben daha yeni foto atmadim hiç Birazdan cekeyim de atayım yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247326 Hee ben daha yeni foto atmadim hiç Birazdan cekeyim de atayım yahu bekliyorum:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247360 eklendi bulamadım bi link atarsanız iyi olur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın