Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Çekişten Düşme Sorunu


Ogün Ünlütürk

Soru

Arkadaşlar çok acayip bi sorunla karşı karşıyayım focus 1 2000 model ambient sw aracımda çekişte sorunlar yaşıyorum ve anlam veremedim bu araç çekişte bazen mükemmel bazense düz yolda bile gitmeyen bir araba bizzat kendim 220 gördüm araçla uzun yolda fakat aynı gün içerisinde dümdüz yolda 5. vitesten 3 e kadar düşüyorum bu her zaman için geçerli değil ama sanki arabayı sıkıştıran birşey varmış gibi oluyor baskı balatadan şüpheleniyorum ama oda aklımı karıstırıyo bazen normal bir diklikteki rampada bayılırken bazense gayet dik bir rampada hiçbir devir düşmesi olmadan tırmanabiliyor anlamış değilim bu aracın yüklü ve yüksüzken denenmiş hali bi türlü anlam veremedim görüşlerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

eksoz olabilir. kırılan katalitik konvertör parçaları veya susturucu içindeki parçalar eksozu tıkar. Çok güç üretimi yaptığında motor eksozu tahliye edemez ve çekiş düşüşleri olur. Bazen yapması bana bunu çağrıştırdı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

teşekkürler ayrıca abarth egzoz taktım silencerli ve ilk taktıgımda aracı parkettıkten sonra egzoza baktım ve içinden sarı iplik tarzında bişey gördüm çekince kopar sandım çektim bayagı geldi sonra çakmakla yakıp kopardım acaba bu ne olabilir etkisi varmıdır;?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.