Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2. Vites 2200 3000 Devirde Sabit Gazda Giderken Tekleme


ibrahim özcan

Soru

Merhaba arkadaşlar bu sorun bana kafayı yedircek. Konu başlığında yazdığım gibi araba sadece 2. vites 2200 3000 devir arası sabit gazda giderken tekliyor. Bu sorunu hiç yaşayan varmı? Bu sorun yüzünden yapılan ve değişen parçalar. Ateşleme bobini, buji ve kabloları, rolanti valfi değişti. Krank pozisyon sensörü, gaz kelebeği sensörü yenisi takılarak denendi olmayınca eskileri geri takıldı. Boğaz kelebeği temizliği yapıldı. Bu arada akü ve şarj dinamosu da yeni. Ne yaptıysam olmadı. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

bu soruna benzer   benımde basımdan geçmişti yanlız benım sorunum  sadece 2. viteste değil  diğer viteslerdede oluyordu   ben maf sensörünü güzelce  temizlemıstım   sorundan kurtulmustum  belkı faysdası olur dene derim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Maf sensörünu sifiri ile değiştirdim yakin zamanda ama bu sorun varmiydi yokmuydu bilmiyorum. Eskisinde de yapiyo yenisindede yapıyo. Ama bu yeni sensörü temizlemedim hiç. Temizde duruyo ama yinede balata temizleyici ile bi temizlesem mi acaba

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

selamlar

 

aynı problem benim aracımda 4. viteste yapıyordu. adana da bir usta var o tamir ettin. 1.800 tl bayıldım ama araba gidişi çekişi her şeyi başka oldu. ne uygulama yaptı bilmiyorum. söylemek istemedi. 2 hafta kendisinde kaldı. benim için sorunun çözülmesi önemliydi. bu taraflara yolun düşerse seni o ustayla tanıştırırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.