Yanıtlama zamanı: Mart 16, 20242 yıl comment_515128 Araba sürekli partikül jenerasyon yapıyor iyice sıkıntı olmaya başladı bu durum arabadan inicem jenerasyon yapıyor bitmesini bekliyorum yolda giderken yapıyor gaza basıyorum geç tepki veriyor hergün böyle haliyle yakıt arttı partex diye bi ürün buldum deneyen varmı veya başka bi yolu çözümü hergün 36 veya 40 km toplam yol yapıyorum araba iyi ısınmadığı için sanırım yakamıyor partikülü😞 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 20242 yıl comment_515129 10 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: Araba sürekli partikül jenerasyon yapıyor iyice sıkıntı olmaya başladı bu durum arabadan inicem jenerasyon yapıyor bitmesini bekliyorum yolda giderken yapıyor gaza basıyorum geç tepki veriyor hergün böyle haliyle yakıt arttı partex diye bi ürün buldum deneyen varmı veya başka bi yolu çözümü hergün 36 veya 40 km toplam yol yapıyorum araba iyi ısınmadığı için sanırım yakamıyor partikülü😞 Mehmet ile denk gelirsen Forscan ile doluluk oranına baksın ve hareket halinde rejenerasyon yapın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 20242 yıl comment_515130 1.5 motor için forscan ile tetikleyebiliyor muyuz rejenerasyonu? Ben karavan çekince ne zaman stop etsem rejenerasyon yapıyor oluyor. 😁 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın