Yasin_Ozer Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2011 focus 2lere sesle komut sistemi takılıyormu bilginiz varmı?varsa ne kadar maliyeti olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Daz Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Radyo Cd Çalar ve Klimayı Çalıştırmayı Başardım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cevat Topaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Radyo Cd Çalar ve Klimayı Çalıştırmayı Başardım Konuyu hortlatmak gibi olacak ama sesli komutları nasıl kullanıyorsunuz. Mesela ne söylüyorsunuz klimayı açmak için ? Komutları nerden nasıl öğrenebilrim.? Bende de 2005 focus ghia teknopaket var. Teybin sesli komutlarla çalıştığını biliyorum fakat komutları bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Konuyu hortlatmak gibi olacak ama sesli komutları nasıl kullanıyorsunuz. Mesela ne söylüyorsunuz klimayı açmak için ? Komutları nerden nasıl öğrenebilrim.? Bende de 2005 focus ghia teknopaket var. Teybin sesli komutlarla çalıştığını biliyorum fakat komutları bilmiyorum. Lütfen 1 kere yazınız, 2-3 kere yazmanız ekstra bilgi ve hız katmaz. Kılavuz kategorimizde bunun için başlık yer almaktadır. http://www.focusclubtr.com/topic/1020-ford-sesli-denetim-türkçe-kullanım-kılavuzu-tüm-araçlar/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cevat Topaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Lütfen 1 kere yazınız, 2-3 kere yazmanız ekstra bilgi ve hız katmaz. Kılavuz kategorimizde bunun için başlık yer almaktadır. http://www.focusclubtr.com/topic/1020-ford-sesli-denetim-türkçe-kullanım-kılavuzu-tüm-araçlar/ Yardım için teşekkür ederim. 2-3 kere yazmaya gelince acemiliğime verin Bundan sonra daha dikkatli olurum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yasin_Ozer
focus 2lere sesle komut sistemi takılıyormu bilginiz varmı?varsa ne kadar maliyeti olur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap