Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201412 yıl comment_215263 Arkadaşlar ben aracı çoğumuz gibi 2.el aldım ilk arabam focus ghia 2011 idi onda teyp kodu varf idi sanırım bunda da vardır ama maalesef aldığım şahısta bende bu konuda cahiliz yani bilmiyorum bunu öğrenmenin bir yolu varmıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201412 yıl comment_215275 Servisiniz bu hizmeti vermektedir efendim. Bundan önce klavuzunuza ve güneşlik içlerine bakmayı unutmayınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201412 yıl comment_215676 Arkadaşlar ben aracı çoğumuz gibi 2.el aldım ilk arabam focus ghia 2011 idi onda teyp kodu varf idi sanırım bunda da vardır ama maalesef aldığım şahısta bende bu konuda cahiliz yani bilmiyorum bunu öğrenmenin bir yolu varmıdır? Torpido kapağının iç tarafında da yazıyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201412 yıl Yazar comment_215834 Torpido kapağının iç tarafında da yazıyor olabilir. İç tarafı ve güneşlik derken neresini kast ediyoruz arkadaşlar torpido kapağını inceledim ama göremedim İç tarafı ve güneşlik derken neresini kast ediyoruz arkadaşlar torpido kapağını inceledim ama göremedim bu arada teşekkürler ilginiz için, sanırım teyp üzerindeki telefon açma kapama tuşlarının da herhangi bir fonksiyonu yok ,forumdan okuyup anladığım bu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın