Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Direksiyon Çok Sert


S. Ali Doğan

Soru

Merhaba arkadaslar,

Punto'dan sonra direksiyonun cok sert olacagini biliyordum taki bugun diger aracimiz olan megane 3'un direksiyonuna gecene kadar, megane'in direksiyonu asiri derecede hafif gelince sanirim focus'un direksiyonunda bir problem oldugunu dusundum. Direksiyon secim menusunu soyleyecek olan arkadaslarada hemen cevap vereyim her 3 moddada direksiyonda herhangi bir degisiklik hissetmedim. Yardima ihtiyacim var acikcasi cunku onumuzde 10 gun sonra ciddi bir uzun yol yapacagim tedirgin olmak istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Megane 2 ve 3'de elektrikli direksiyonu ile sınıfının en hissiz direksiyonun birine sahip bunun avantajı ile daha yumuşaktır doğru ama bu sizin aracınızın arızalı olduğu anlamına gelmez lakin BİLDİĞİMİZ FOCUS ise..

 

Eğer bir araç sürüş tutkunu değilseniz focus direksiyonu rahatsız edebilir ama diğer bölümdenseniz (yolu hissedip tepkisini alan) eğer araba sürmeyi bırakabilirsiniz o derece soğutur aracı.

 

Mod'lar sadece uzun yolda yani yüksek süratlerde biraz daha sert ve yumuşaklığı etkiliyor yani ona göre büyük değişim beklemeyiniz.

 

Ayrıca lastik havalarını kontrol ettirmeyi unutmayın ve tabiki içiniz rahat değilse direksiyonu da kontrol ettirin çünkü abartacak sertlik yok normalde

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Zaten buyuk degisimi yalnizca fiatin city modu ile hissedebilirsin bunu biliyorum ama focus'un direksiyon agirligi yuzunden sanirim servise gitmem gerekecek

 

Uzaktan bizim anlamamız zor. Dediğim gibi öyle çok sert değil direksiyon tdci'lar da ek olarak elektrik desteği var ki zaten bu sebeple mod değişikliği mevcut bende benzinli var mod değişikliği de yok.Bugün annem 2 saat boyunca  sürekli yavaş hız dönüş dersi aldı benden hiç yorulmadı kadın :D ne diyim yani daha bence de servis'e gidin ve olası değişim sonrasında direksiyonunuzu TAM çevirmeden manevra yapın eğer dikkat etmiyorsanız.

 

Kolay Gelsin

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.