Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201115 yıl comment_19999 Benimde kolçağım kırık bende çok aradım Bulunmuyor o tarz parçalar ankarada pert oto çıkmacılarını bir dolaşın isterseniz ama sanmam çıkacağını Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201115 yıl comment_20001 arkadaşlar benim perdenin biri kırık. perdeye takılı olan plastik aksam kırılmş. aldığımda öğleymiş sonradan fark ettim. servis yenisi için 500 tl fiyat çekti. çok aradım başka türlü yapabilirmiyim diye kimse uğraşmıyor. satmıyorda. kendim bir şey ler uydurmaya çalıştım ama pek işlevsel bir şey yapamadım. perde deki plastik mekanizmayı nasıl bulabilirim. E-bay Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201412 yıl comment_263194 bu ebay dan alışverişlerde gümrük falan ücreti diyo nasıl oluyor bazı ürünlerde ücretsiz kargo yazıyo fakat gümrük detayı falan deyip üründen fazla yazıyo bu konuda bana bıraz yardımcı olabılırmısın admın sen nasıl yapıyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201412 yıl comment_263196 bu ebay dan alışverişlerde gümrük falan ücreti diyo nasıl oluyor bazı ürünlerde ücretsiz kargo yazıyo fakat gümrük detayı falan deyip üründen fazla yazıyo bu konuda bana bıraz yardımcı olabılırmısın admın sen nasıl yapıyorsun Erdem bey, sizin gibi bizlerin de isimleri mevcut. Ayrıca ilgili bazı konular Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın