Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201412 yıl comment_208326 merhaba arkadaşlar istanbulda iyi bir focus ustası nereden buluruz ? avrupa yakasında 90.000 bakımı yapılacakda. triger yağ vs. bi de maksimim kaç tl olur bu bakımlar ? Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201412 yıl comment_208338 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Bakım - Servis & Yedek Parça" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20251 yıl comment_520731 11 yıl önce açılmış bir başlığı yeniden uyandırayım. İstanbul Maslak Oto Sanayi’de 2017 dizel otomatik Focus için 90 bin km ağır bakımını yaptıracağım. İstinye Otokoç 70 bin lira fiyat çekti. Lafı uzatmadan, dışarıdan parça kabul eden işinin ehli bir usta var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20251 yıl comment_520734 Anadolu yakası düşünürseniz Kartal oto sanayide Mekanik Ford var, Savaş usta yetkili servis geçmişi olan iyi bir ustadır. Ben 4 amortisör, fren disk balata değişimi de dahil olmak üzere ağır bakım yaptırmıştım. Farklı zamanlarda sync 3 montajı, orijinal ford çeki demiri montajı vb işler de yaptırdım, gayet memnun kalmıştım. Dışarıdan parça kabul ediyor mu hatırlamıyorum ama kendi parçacılarımdan daha uygun fiyatı aynı orijinal malzeme için kendi çalıştığı parçacı vermişti ve parçaları da oradan aldırmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20251 yıl comment_520736 Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Kartal çok da uzak sayılmaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın