Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201312 yıl Yazar comment_207279 Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Az önce gittim fiestayı inceledim ve benim aileme göre uygun olmadığını gördüm. O an içimde bir uhde olan Focus Titanium 1.0 Ecoboost 125ps modelini aldım aranıza hoşgeldim Allahım inşallah utandırmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201312 yıl comment_207289 Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Az önce gittim fiestayı inceledim ve benim aileme göre uygun olmadığını gördüm. O an içimde bir uhde olan Focus Titanium 1.0 Ecoboost 125ps modelini aldım aranıza hoşgeldim Allahım inşallah utandırmaz. Hayırlı olsun şimdiden, ek paketlerde varmı düz titanium mu ? Birde renk ve fiyat alabilirmiyiz sakıncası yoksa. Allah kaza bela vermesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201312 yıl Yazar comment_207299 Düz titanium paketler yok 1.0 ecoboost zaten ek olarak ocak mtv - trafik sigortası - plaka işlemleri ve 1 yıllık ek garanti renk ise aytozu gri toplamda 55bin tl'ye maloldu bana.. kasko için güneş sigorta 1415tl çıkardı onunda ödemesini yapacağım aracın şase numarası çıkınca.. Hayırlı olsun şimdiden, ek paketlerde varmı düz titanium mu ? Birde renk ve fiyat alabilirmiyiz sakıncası yoksa. Allah kaza bela vermesin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın