Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ülkeler Hakkındaki İlk Düşünceleriniz Neler ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

The ADANA...2 metre boyunda kebap...hadi buda yalan de dombili..sen dünayda yokken ben oralardaydım..şalgam suyu... :nazar:

abi sana aqualand karşısında biyer var Ali Gönül diye sana oraya gitmeni tavsiye ederim..Bol bol şalgam suyunada( :yeah: ) vurursun artık....

• Yanıt 53
  • Görüntüleme 8,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

tırnak çakısı mı...... :nazar: emrecan...

Yanıtlama zamanı:

İki metre boyum var diyorum hala tırnak çakısı diyorsun ben ne diyeyim Tevfik abi sana.....(Kıskananlar çatlasın :nazar: )

97has tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

koy resminide görelim kac metresin...nebileyim ben...black pearl cizilmiş sürtülmüş ben kahırlar içindeyim neyaptığımı nedediğimi biliyommu...rockerla görüştüm bugün süperdi...

Yanıtlama zamanı:

Hollandalı diyosun yani..... :nazar::yeah:

Yanıtlama zamanı:

tıraş hep daha bi fotoğraf bile atmadılar ne onur ne hasan ikiside. fake bunlar fakeeeee

ONURFTH tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Onur senin fotoyu gördük.....Kızları zorla yanına çekmişsin..Benle fotoğraf çektirirseniz size matematikte kopya veririm felan demişsin...Sonrada bizi burada kekliyosun.Benim Laptop şimdi tamirde fotolar orada..Onurda sen gittikten sonra foto attı bugün de atar merak etme..... :yeah: Ha bu arada kıskananlar çatlasın... :nazar:

Not:Ulen onur 200. mesajım sana gitti hani yine iyisin... :)

97has tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ben daha yeni geldim kızın yanından :nazar: sen naptın bu saate kadar ? post mu kastın forumda :) hem dilin var mı tecrüben var mı bunlar olmadığı sürece bi hiçsin bunu unutma tavsiyem olsun :D:yeah:

Yanıtlama zamanı:

Kız seni sömürüyo yüzük müzük aldırıyo sonra ben çok tecrubeliyim diyon.....Yürü git bi onur... :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Aç chati kapışalım boss

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bence konuyu kapatalım.ben çok genel bir soru sordum galiba.keşke daha ayrıntılı birşey sorsaydim da madmax amca cevap veremeseydi

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler onucum ...iltifatın için...özledim sizleride...rocker gelsin bombalarız ortalıgı...bizim asist...nanay....yok ortalıklarda... :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.