Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17654 video için http://www.focusclubtr.com/index.php/topic/78-video-ekleme/page__view__findpost__p__17305 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17656 Adam divanda sırt üstü yatarken karısı üzerine eğilip gözlüklerini çıkarttıktan sonra "Biliyor musun hayatım gözlüksüz halinle o evlendiğim yakışıklı adamın aynısı oluyorsun." Adam "Mmmm.." demiş mutlulukla, "Aşkım gözlüğüm olmayınca sen de harika görünüyorsun..!" umarım katkımız olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17657 Adamla karısı kavga ediyorlar... Kadın diyorki ; "Seninle evlendiğim zaman ne kadar aptalmışım!" Erkekten cevap: "Işin kötüsü, ben de farkına varmadım !.." Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17663 ciddimisin...resmenmi şakamı de bakem..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17665 Saka saka jokesss Dışardan bakınca biraz zor seçenek olabilirim Sabah sabah o tip mekanlardan geçtim de aklıma geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17666 Dışardan bakınca biraz zor seçenek olabilirim bu tip cümleleri kuran birini mi tanıyorsun nasıl bir yapı bu tolgadada var...garipsiniz...kullandığınız dil..çok ilginç...neyse sevidnm bişi olmadıgına Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17667 çok cool adamlardan oluşan bir grup...yenilerden.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17669 Teşekkürler de tolga hangisi bizim tolga abi mi? Ne alaka biz kardesiz onunla ondandir Fuara gittiğimizde ikiz iki adet manken bize bu soruyu sordu? Siz kardes misiniz? Dışardan bakınca biraz zor seçenek olabilirim bu tip cümleleri kuran birini mi tanıyorsun nasıl bir yapı bu tolgadada var...garipsiniz...kullandığınız dil..çok ilginç...neyse sevidnm bişi olmadıgına Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın