Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 1 Ön Arka Tampon Nasıl Sökülür

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

iyi günler arkadaşlar arabaya american park takmak istiyorum iyi bi işçilik olsun istediğim için tamponları kesip yapmak istedim ama tamponların sökülmesi lazım acaba bir bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum 

Yanıtlama zamanı:

Tamponunu bu tarz işlemler için hiç kestirme derim. Gereksiz.

Makyajlı kasa far al aracına daha şık duracaktır ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ama hoş duruyo araç sw oldugundan bir çok arabada gördüm :)

Yanıtlama zamanı:

Tamponla ne alakası var ki amerikan parkın. Aracın makyajsız zaten yakışmaz. makyajlı farı takabilirsin.

Bir de arka tamponla bi bağlantısını bulamadım

Ben arkadaşımın caddy'sinin tamponunu sökmüştüm farları çıkarmak için. 4-5 saatimi almıştı sökmesi kolayda takması çok zor kaportacıya götür söksün :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Amerikan-Park-Ledleri-American-Mini-Coop

amerikan park olarak bunları kastediyorum normalde yan sinyalleri düşünmüştüm ama 3 sinyalde birbiriyle bagımlı oldugundan olmadı birini bagladım parklara 3 üde yandı o yuzden böyle bişey düşündüm bunlarda bi 4 cm kalınlıgında nereden baksanız direk yapıstırınca dısarda çirkin bir görüntü oluyor o yüzden tamponlarda işlem yapmak istiyorum

Yanıtlama zamanı:

Amerikan-Park-Ledleri-American-Mini-Coop

amerikan park olarak bunları kastediyorum normalde yan sinyalleri düşünmüştüm ama 3 sinyalde birbiriyle bagımlı oldugundan olmadı birini bagladım parklara 3 üde yandı o yuzden böyle bişey düşündüm bunlarda bi 4 cm kalınlıgında nereden baksanız direk yapıstırınca dısarda çirkin bir görüntü oluyor o yüzden tamponlarda işlem yapmak istiyorum

Bunlara hiç gerek yok ki :) aracın ikinci el de değer kaybeder eğer bunları işlem yaparak takarsan. Bence hiç uğraşma daha farklı şeylere yönel.

Kolay gelsin :)

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler :) muayenede bi sorun olurmuki

Bilgim yok o konu hakkında. Kusurlu geçmesi büyük ihtimal ama. 

Kardeşim bence bu sevdadan vazgeç :) Tampon söküp takmak kesmek biçmek kolay değil. Boyan çatlar vs bişey olur canın sıkılır yapıştırcaksan direk yapıştır öyle yak bi süre.

muayenede sıkıntı çıkarsa sökersin 5 dakika da :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.