Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201312 yıl comment_200564 iyi günler arkadaşlar arabaya american park takmak istiyorum iyi bi işçilik olsun istediğim için tamponları kesip yapmak istedim ama tamponların sökülmesi lazım acaba bir bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201312 yıl comment_200578 Tamponunu bu tarz işlemler için hiç kestirme derim. Gereksiz. Makyajlı kasa far al aracına daha şık duracaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201312 yıl Yazar comment_200626 ama hoş duruyo araç sw oldugundan bir çok arabada gördüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201312 yıl comment_200629 Tamponla ne alakası var ki amerikan parkın. Aracın makyajsız zaten yakışmaz. makyajlı farı takabilirsin. Bir de arka tamponla bi bağlantısını bulamadım Ben arkadaşımın caddy'sinin tamponunu sökmüştüm farları çıkarmak için. 4-5 saatimi almıştı sökmesi kolayda takması çok zor kaportacıya götür söksün Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl Yazar comment_200633 amerikan park olarak bunları kastediyorum normalde yan sinyalleri düşünmüştüm ama 3 sinyalde birbiriyle bagımlı oldugundan olmadı birini bagladım parklara 3 üde yandı o yuzden böyle bişey düşündüm bunlarda bi 4 cm kalınlıgında nereden baksanız direk yapıstırınca dısarda çirkin bir görüntü oluyor o yüzden tamponlarda işlem yapmak istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200665 amerikan park olarak bunları kastediyorum normalde yan sinyalleri düşünmüştüm ama 3 sinyalde birbiriyle bagımlı oldugundan olmadı birini bagladım parklara 3 üde yandı o yuzden böyle bişey düşündüm bunlarda bi 4 cm kalınlıgında nereden baksanız direk yapıstırınca dısarda çirkin bir görüntü oluyor o yüzden tamponlarda işlem yapmak istiyorum Bunlara hiç gerek yok ki aracın ikinci el de değer kaybeder eğer bunları işlem yaparak takarsan. Bence hiç uğraşma daha farklı şeylere yönel. Kolay gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl Yazar comment_200743 teşekkürler muayenede bi sorun olurmuki Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200750 teşekkürler muayenede bi sorun olurmuki Bilgim yok o konu hakkında. Kusurlu geçmesi büyük ihtimal ama. Kardeşim bence bu sevdadan vazgeç Tampon söküp takmak kesmek biçmek kolay değil. Boyan çatlar vs bişey olur canın sıkılır yapıştırcaksan direk yapıştır öyle yak bi süre. muayenede sıkıntı çıkarsa sökersin 5 dakika da Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201312 yıl Yazar comment_200875 yemin ediyorum caydırdın beni bu işten Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın