Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İlk Çalıştırmada Beyaz Duman

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba;

Ilk calistirmada arabamin egzozundan 20 saniye kadar beyaz duman cikiyor hafif kokulu, egzoz gazi sicak hava soguk oldugundan olmasin demeyin cunku bu farkli :)

1-2 hafta once olmustu acelemde vardi pek takmadim zaten kesiliyor yola cikinca fakat bu sabah yine yapti cok fazla degil ama gozle gorulur bir sekilde beyaz bir duman.

Sorun ne olabilir sizce ? Birazdan yağini kontrol edicem yag yakiyor olmasin ? 35.000 kmde 2 bakimda aksatilmamis

Yanıtlama zamanı:

Motor isinana kadar duman atması normal diye biliyorum.belki egsozun icinde su damlaciklari felan olusuyup araci calistirinca da buharlasiyordur.

Yanıtlama zamanı:

Beyaz duman genelde turbodur. Egsoz kısmına bakabilirmisin yağ var mı veya emiş hortumuna bak çok az bi katman yağ normaldir ama nasıl bi değerde?

Bende de siyah duman var ilk çalıştırma da pof şeklinde. Bir de çalıştırır çalıştırmaz gaza hafif yüklen bakalım yine duman devam ediyor mu çünkü duman azalttıkça rengi griye çalar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bilmiyorum yeni araba yani garibime gitti Pazartesi sabah birakicam servise bir baksinlar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bence bi sıkıntı yok soğuk havalarda ilk çalıştırmada normal olabilir ama için rahat etsin servis bakar :)

Bana garip geldi yani. Kış gecirdim arabamla olmuyodu hiç.
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bana garip geldi yani. Kış gecirdim arabamla olmuyodu hiç.

baktırdınız mı neden gelıyormus beyaz duman? benımkınde de var astrada hıc farketmemıstım bunu

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

baktırdınız mı neden gelıyormus beyaz duman? benımkınde de var astrada hıc farketmemıstım bunu

Servise gosterdim bir sorun yok dediler o andan beride yapmadi belki yakitdandi depo degisince duzeldi
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende de yapıyor aynı şeyi aracım 63000 kmde dizel. Bi 20 saniye duman oluyor. Boştayken Gaza biraz yoğun basınca kesiyor. Ama bazen trafkte bayağı bi duman oluyor. Partikül filtresi olabilir dedi bi arkadaş. Oda serviste garantiye girmiyormuş. 6000 tl dediler. Piyasada 2000 lira civarıymış. Ama hala sebebini bilemiyorum :'(

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.