Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201412 yıl Yazar comment_255622 Ford logosunun oraya göre bal peteği panjur st pakette var diye biliyorum ve alacam zaten onuda. eksik duruyor. Ama alta aynı şekilde old Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201511 yıl Yazar comment_294087 Merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar. Bayadır hazırlandığım Focus RS için bugün startını verdim bi kısmı bitmiş durumda bi kaç fotoğrafla başlayayım dedim; Kullanılan parçalar; -Focus Titanium far -Focus RS ön body kit -Focus RS arka body kit -Focus RS yan marşbiyeller -Focus RS Spoiler -Monza ucu yanık egzoz -KN Sport açık hava filtresi -App plaka Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201511 yıl Yazar comment_294251 Yapım aşamasının fotoğrafları sonunda tamamdır, Araç şuanda boyada o tamponlar ve marjbiyeller boyanıyor onunda çekimleriyle gelecem ve bittiğinde yine gelecem yapım aşamasının bi kısmı budur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295501 Şimdiden hayırlı olsun . Her ne kadar rs body kiti yakıştıramasan içinize sinen bir iş olur inş.yanlız araç şimdi jant jant diye bağırıyor [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295503 Konunun ilk başına bakınca işler kötüye gidiyor sticker la modifiye başlıyorsa is başka yerlere gidecek dedim ve de korktum açıkçası . Body kit iyi olmuş Jant Spor yay Bi xenon far işine girerseniz aracınız daha güzel görünür kanımca. Kazasız sürüşler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201511 yıl Yazar comment_295580 Yakup abi atmış bi tane ama bende atayım 2 3 tane bakalım Buda benim kardeşim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın