Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl comment_16302 Arkadaşlar,işte amerikadaki FocusClup sitesi....İngilizce bilen arkadaşların buradan bize birşeyler aktarması güzel olur... http://www.focusfanatics.com/forum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl comment_16304 diyorki forumda....enayi türkler....65.000 tl.ye focus alıyorlarmış...bizde en donanımlısı 22.000 dolar hahahahahahaa....saf bunlar yazmışlar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl Yazar comment_16305 diyorki forumda....enayi türkler....65.000 tl.ye focus alıyorlarmış...bizde en donanımlısı 22.000 dolar hahahahahahaa....saf bunlar yazmışlar.... Adamlar bunu bilseler sayfaya gülen kıç resimi koyarlardı bence henüz haberdar olmamışlardır...My Touchla ilgili bir sürü şikayet ve hayalkırıklığı mesajı var yalnız kanka...MFT diyorlar orada MyTouch'a.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl comment_16307 biliyorum cok sorun cıkarıtyormuş...ama yinede dülzetirler sanırım....altyapısını bilmediğimiz için sync diye eskiden kullanıyormuş ama...yinede cok bir bilgim yok ...acıkcası hala kafam sende ve kazada...yarın manisaya gecicem bende...ürktüm sabunbelinden şimdi......neyse...clio symbolle gidicez.....bide... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl Yazar comment_16308 biliyorum cok sorun cıkarıtyormuş...ama yinede dülzetirler sanırım....altyapısını bilmediğimiz için sync diye eskiden kullanıyormuş ama...yinede cok bir bilgim yok ...acıkcası hala kafam sende ve kazada...yarın manisaya gecicem bende...ürktüm sabunbelinden şimdi......neyse...clio symbolle gidicez.....bide... kanka o kadar hızlı olduki herşey hiç anlamadım bile,belimde ağrıyor,allahtan emniyet kemeri takılıydı...Dikkatli olun sen ne kadar süper sürsende millet hayvan gibi valla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl comment_16312 çok geçmiş olsun da ...belini çok zorlama birkaç günde...ben boyundan korktum....keşke sende bir gitseydin hastaneye falan.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl Yazar comment_16314 çok geçmiş olsun da ...belini çok zorlama birkaç günde...ben boyundan korktum....keşke sende bir gitseydin hastaneye falan.... Yok bişey o kadar önemli bir ağrı diil,ani şekilde sağa doğru dönünce o çarpmayla biraz belim zorlandı galiba...Ağrı artarsa yarın giderim doktora,duruma göre....Boyun iyi abi,emniyet kemeri çok doğru bir hareketti,o olmasaydı kafayı sol cama geçirmiştim kesin.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl comment_16317 evde pomad falan yokmu miscoril,tilcotil, türü yada hap olablir...varsa atta gecirsin hemde rahatlatır seni....arveles te bel agrısına ii gelir...iiyi bir duş sonrası pomad sürüp dinlen bari.... a.q cocugu...onun hatası kac kişinin canını sıkıyot işte nediypr peki lavuk...acıklaması neymiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl Yazar comment_16325 evde pomad falan yokmu miscoril,tilcotil, türü yada hap olablir...varsa atta gecirsin hemde rahatlatır seni....arveles te bel agrısına ii gelir...iiyi bir duş sonrası pomad sürüp dinlen bari.... a.q cocugu...onun hatası kac kişinin canını sıkıyot işte nediypr peki lavuk...acıklaması neymiş... Ben normal geliyordum,minibüsçü önüme kırdı bende ona çarpınca focusa aracımın arkası çarptı diyor.....Salak işte....O kadar hızlıydı ki minibüsçünün çıktığını falan göremedi ,ben bile aynad bir an ördüm sonra sadece büyük bir sarsıntı oldu,arabanın arka yukarı çıktı indi,biraz daha ters vursa takla atacaktım yaaa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl comment_16330 Ben normal geliyordum,minibüsçü önüme kırdı bende ona çarpınca focusa aracımın arkası çarptı diyor.....Salak işte....O kadar hızlıydı ki minibüsçünün çıktığını falan göremedi ,ben bile aynad bir an ördüm sonra sadece büyük bir sarsıntı oldu,arabanın arka yukarı çıktı indi,biraz daha ters vursa takla atacaktım yaaa... trafiğe böyle paralı p.çleri niye sokarlar anlamıyorum....Gerizekalı daha durmasını kalkmasını bilmiyor şehir içinde 100 le 120 ile geliyor bi de böyle söylüyor....Kafa göz dalmak lazım bunlara.... Temmuz 27, 201115 yıl 97has tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl Yazar comment_16340 Bu forum yetmiyor mu size beyfendi.. yetmez olur mu yetiyorda ülke dışında da focus fanatiklerinin olduğu siteleri görünce paylaşmak istedim sadece...Ama sen biliyormuydun mesela bu forumu..okuyormusun hiç? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl comment_16344 Aylar önce bakmıştım galiba, bir takım tarz ve düzen anlayışları için ama okumadım ... çünkü pek çok şey ayrı hele ki son 5 yıl apayrı geçti herşey... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201115 yıl Yazar comment_16347 kıskandı birileri... yok yok kıskanmaz o ,sadece bu forum için araştırmalarında kullanıyordur diyelim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın