Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189547 herkese kolay gelsin.forumda yeniyim ilk kez konu aciyorum bi yanlisim olursa simdiden kusura bakmayin. ufak bi sorunum var.sizlere sormak istedim.aracım focus 1 hb stop lambasini degiştirmek istiyrm ancak bi tane yıldız vida cıkardım bitanede kelebek seklınde vıda cıkardıgm halde sokemedım acaba gözükmüyen baska bi vida daha mı var? şimdiden tşk ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189552 Aşağıdaki yönergelere göre değiştirebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl Yazar comment_189556 arka lamba grup kapagını cıkartamadim başka bişey tutuyrmuş gibi cok sağlam duruyor.kirilcakmiş kadar saglam cıkartamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189558 arka lamba grup kapagını cıkartamadim başka bişey tutuyrmuş gibi cok sağlam duruyor.kirilcakmiş kadar saglam cıkartamadım Direkt olarak değiştirmedim şunu yapın diyemiyorum ama tutan başka bir vida yok açıklanana göre sizin yapmanız gereken sağa-sola aşağı yukarı ve kendinize doğru hangileri mümkün duruyorsa çekmeniz yani hareket ettirmeniz.Elinizi korkak alıştırmayın demekten başka birşey kalmadı yine de olmuyorsa bir servis'e uğrayın birşey olursa belki sorumlu olurlar Kolay Gelsin Aramıza Hoşgeldiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl Yazar comment_189559 Teşekkür ederim.ozman ben biraz sert daha sert davranıyım bakıyım bi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190214 Asılın gelsin,sağlam bir tırnakla tutunuyor oraya.Tatlı ser asılmanız lazım biraz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201312 yıl Yazar comment_201187 ben bu aralar pek bilgisayara bakmak için vakit bulamadıgımdan buraya cvp yazmayı unutmusum kusura bakmayın.ama sizin dediginiz gibi yaptım gözlerimi kapadm sert davrandım sonra ürkütücü bi çatlama sesi geldi sonra bı baktım stop grup kapagı elımde ve tek parcaydı.sonra ampulu soktum gittim elektırıkcıden aldım degıstırdım cok tskr ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın