Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201312 yıl comment_182160 Merhabalar, Aramadan bulamadığım ve muhakkak vardır konu diyip forum kirliliği yaratmamak adına yeni başlık da açmadım.. iki sorum var satın alma ile ilgili: 1-şuan ikinci el araç satış ve devir işleri nasıl gerçekleşmekte ve güncel noter fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca ikinci el oto kredisi çekmeyi düşünüyoruz.Bu durumda nasıl bir prosedür var tecrübesi olan varmı? 2-istanbulda ikamet ediyorken yabancı plaka araç alırsak plaka değişimi zorunlu mu en son düzenlemelerle? değiştirme zorunlu değil ise yabancı plaka kalırsa sorun olur mu?ikamet adresi yine kendi oturduğum yer yapabiliyorum diye biliyorum.Yani internette okuduğum kadarıyla öyle diyorlar ancak mesaj tarihleri eski olduğundan güncen bilgi almak istedim.. Şimdiden cevaplar için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201312 yıl comment_182161 Merhabalar, Aramadan bulamadığım ve muhakkak vardır konu diyip forum kirliliği yaratmamak adına yeni başlık da açmadım.. iki sorum var satın alma ile ilgili: 1-şuan ikinci el araç satış ve devir işleri nasıl gerçekleşmekte ve güncel noter fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca ikinci el oto kredisi çekmeyi düşünüyoruz.Bu durumda nasıl bir prosedür var tecrübesi olan varmı? 2-istanbulda ikamet ediyorken yabancı plaka araç alırsak plaka değişimi zorunlu mu en son düzenlemelerle? değiştirme zorunlu değil ise yabancı plaka kalırsa sorun olur mu?ikamet adresi yine kendi oturduğum yer yapabiliyorum diye biliyorum.Yani internette okuduğum kadarıyla öyle diyorlar ancak mesaj tarihleri eski olduğundan güncen bilgi almak istedim.. Şimdiden cevaplar için teşekkürler http://www.bodrum.pol.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=26 Buraya bir bakın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201312 yıl comment_182162 Aramadan bulamadığım ve muhakkak vardır konu diyip forum kirliliği yaratmamak adına yeni başlık da açmadım.. Konu açıldı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201312 yıl Yazar comment_182163 Konu açıldı Ben benzer konular açılmıştır diye açmak istememiştim ama demek ki yokmuş bulamama sorunu bende değilmiş teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201312 yıl comment_182164 Ben benzer konular açılmıştır diye açmak istememiştim ama demek ki yokmuş bulamama sorunu bende değilmiş teşekkürler Aslında; Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201312 yıl Yazar comment_182166 Aslında; halbuki noter diye arama da yapmıştım arama motoru su kaynatmış çalışmıyo bu kısma cevap aldım o zaman plakayla ilgili kısım için yardım bekliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın