Burak Ş. Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2011 beyler selam öncelikle arkadaşlarım ben focus 1 hb için açık hava filitre markası ve resmı isitiyorum sizden şöyleki en gür ses ve tok ses veren bir açık hava arıyorum yaya gelince hangi marka önerirsiniz herkez eibach 3.5 cm pro kit diyor sizce nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 tamam panpalar sağolun bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 boooooovvovovovovovovov bopp bopp boooooooooovvvvvv Fenaa benzinli arabayı özledim ya TDCI gidiyor ama ses kırbaçlamıyor GırGır spec Abi birde gaza yüklenip birden çekince cıvv diye bir ses geliyor oda çok hoş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cihan82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Aracımda Green marka açık hava filtresi ve 50mm FK yay kullanıyorum. Açıkçası her ikisinden de çok memnunum. Tavsiye ederim. 50mm fazla derseniz, 35mm eibach prokit de güzel seçim olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Aracımda Green marka açık hava filtresi ve 50mm FK yay kullanıyorum. Açıkçası her ikisinden de çok memnunum. Tavsiye ederim. 50mm fazla derseniz, 35mm eibach prokit de güzel seçim olur. pekı hocam orj jantlamı yoksa baska jantlamı kullanıyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Burak Ş.
beyler selam öncelikle
arkadaşlarım ben focus 1 hb için açık hava filitre markası ve resmı isitiyorum sizden şöyleki en gür ses ve tok ses veren bir açık hava arıyorum
yaya gelince hangi marka önerirsiniz herkez eibach 3.5 cm pro kit diyor sizce nedir ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap