Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174345 Herkese merhaba , 2004 1.4 Tdci Asm Fiesta aracımı kullanırken geçtiğim çukurlarda veya bozuk yollarda aşırı ses hissetmeye başladım. Sanki hiç bir yay sistemi yokmuş gibi, bozuk yollarda aşırı sarsıntı ve ses olmaya başladı. Yakın zamanda lastik değişimi yaparken amortisörlerin patladığını farketmiştim. Bu gürültü ve sarsıntıyı amortisörlerin patlak olmasına bağladım ve amortisörleri değiştirmeye karar verdim. Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır ? Fiyat aralığı ne durumdadır ? Farklı bir sorum daha var. Aracımla uzun yolda 120 km civarında hızlardayken direksiyonun aşırı titrediğini farkettim. Bunun patlak amortisörlerle alakası var mıdır ? Neden dolayı olabilir ? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174346 yürüyen aksam baya bir hasar görmüş gibi , amartisörleri orjinal oem parçası ile değiştir , titreme ile alakalı fren disklerine baktırt(yamulmuş olabilir) , jant yamukluğunu kontrol ettir ... arabayı servise bırakıpta amartisör leri değiştirtmek yerine , ford yedek parça satan yerlerden kendin satın alarak , servise sadece işçilik parası ödemeni tavsiye ederim ... bunun içinde bölgendeki oto sanayi sitelerinde gezerek en uygun fiyatlasını bulmanı öneririm ... çünkü bazı yedek parçacılar kendileri ithal ediyor ve neredeyse %30 ucuza satabiliyorlar aklında bulunsun ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl Yazar comment_174361 yürüyen aksam baya bir hasar görmüş gibi , amartisörleri orjinal oem parçası ile değiştir , titreme ile alakalı fren disklerine baktırt(yamulmuş olabilir) , jant yamukluğunu kontrol ettir ... arabayı servise bırakıpta amartisör leri değiştirtmek yerine , ford yedek parça satan yerlerden kendin satın alarak , servise sadece işçilik parası ödemeni tavsiye ederim ... bunun içinde bölgendeki oto sanayi sitelerinde gezerek en uygun fiyatlasını bulmanı öneririm ... çünkü bazı yedek parçacılar kendileri ithal ediyor ve neredeyse %30 ucuza satabiliyorlar aklında bulunsun ... Teşekkür ederim. Son olarak internetten orjinal ford yedek parça satın alabileceğim güvenilir bir site tavsiyeniz var mıdır acaba ? Biraz araştırdım ama emin olamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174364 Teşekkür ederim. Son olarak internetten orjinal ford yedek parça satın alabileceğim güvenilir bir site tavsiyeniz var mıdır acaba ? Biraz araştırdım ama emin olamadım. Sitemizin sponsoru Erol otomotiv var... Er-Ol Otomotiv - Ford Yedek Parça Ve Daha Fazlası Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174477 Herkese merhaba , 2004 1.4 Tdci Asm Fiesta aracımı kullanırken geçtiğim çukurlarda veya bozuk yollarda aşırı ses hissetmeye başladım. Sanki hiç bir yay sistemi yokmuş gibi, bozuk yollarda aşırı sarsıntı ve ses olmaya başladı. Yakın zamanda lastik değişimi yaparken amortisörlerin patladığını farketmiştim. Bu gürültü ve sarsıntıyı amortisörlerin patlak olmasına bağladım ve amortisörleri değiştirmeye karar verdim. Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır ? Fiyat aralığı ne durumdadır ? Farklı bir sorum daha var. Aracımla uzun yolda 120 km civarında hızlardayken direksiyonun aşırı titrediğini farkettim. Bunun patlak amortisörlerle alakası var mıdır ? Neden dolayı olabilir ? Teşekkürler. Ön amortisör Monroe kdv dahil 95 tl. Ön amortisör Federal 60 tl. Arka amortisör Monroe 75 tl. Birim fiyatlar olup kargo tarafımızdan karşılanacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201312 yıl comment_179638 Evet gerçekten erol otomotiv'ten rahatça alabilirsin Ağustos 15, 201312 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Mesajlarda Dış site ilgisiz link vermek yasaktır.LÜTFEN kurallarımızı okuyunuz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın