Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Vites Çerçevesinin Boyası Attı ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Az önce baktım.Göze batmayacak derecede benimkinde de mevcut.

Ama size bir itirafta bulunayım.Bu arabanın böyle küçük ama mide bulandırıcı sorunlarından bıkmış durumdayım.Artık aldırmıyorumda.

Geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:

bende de aynı sorun mevcut 

arkadaşlar resimde bişeyler sürtmüş te kalkmış gibi görünse de benim araçta da aynı sorun ve aynı şekilde söz konusu

sadece yeri farklı 

taner eviş tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar,

Haftasonu aracımı yıkarken fark ettim vites kısmındaki gri çerçevenin boyası resmen akmış. Uzaktan bakıldığında sanki kola yada soda kapağı açılmış gibi duruyor ama bir tane çizik bile yok boya kendi kendine dökülmüş ve astar atılmadan direk siyah plastiğin üzerine boya uygulanmış.

Orta konsoldaki plastik aksamı garantiden değiştirirlermi ? Servise gitmeden önce sizinde görüşlerinizi almak istedim. Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

ptmkt.jpg

Aynı sıkıntıya benzer bir sıkıntı bende de oldu ama vites başlığının metal gibi duran parlak kısmında 1 yıl kadar oldu vites başlığım garantiden değişti. Resmini çekip otosan'a yolladılar, bir hafta sonra da takmak için aradılar. Garanti kapsamında değişimi mevcuttur diye düşünüyorum.

Yusuf Şerbetçi tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Cem Bey sizin üzerinde durduğunuz gibi bende durumu merkeze aynen ilettim. beni aramalarını bekliyorum. Gelişmeleri buradan yazarım. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlarda merkezi arayıp kayıt açtırırlarsa belki bunu garanti kapsamına sokabiliriz. İyi günler.

Yusuf Bey benim soyulma da aynı sizin soyulmanın olduğu yerden ve hatta büyüklükte aynı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.