Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260697 Az önce baktım.Göze batmayacak derecede benimkinde de mevcut. Ama size bir itirafta bulunayım.Bu arabanın böyle küçük ama mide bulandırıcı sorunlarından bıkmış durumdayım.Artık aldırmıyorumda. Geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201412 yıl comment_261204 bende de aynı sorun mevcut arkadaşlar resimde bişeyler sürtmüş te kalkmış gibi görünse de benim araçta da aynı sorun ve aynı şekilde söz konusu sadece yeri farklı Eylül 2, 201412 yıl taner eviş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201412 yıl comment_261207 Merhaba Arkadaşlar, Haftasonu aracımı yıkarken fark ettim vites kısmındaki gri çerçevenin boyası resmen akmış. Uzaktan bakıldığında sanki kola yada soda kapağı açılmış gibi duruyor ama bir tane çizik bile yok boya kendi kendine dökülmüş ve astar atılmadan direk siyah plastiğin üzerine boya uygulanmış. Orta konsoldaki plastik aksamı garantiden değiştirirlermi ? Servise gitmeden önce sizinde görüşlerinizi almak istedim. Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Aynı sıkıntıya benzer bir sıkıntı bende de oldu ama vites başlığının metal gibi duran parlak kısmında 1 yıl kadar oldu vites başlığım garantiden değişti. Resmini çekip otosan'a yolladılar, bir hafta sonra da takmak için aradılar. Garanti kapsamında değişimi mevcuttur diye düşünüyorum. Eylül 2, 201412 yıl Yusuf Şerbetçi tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201412 yıl comment_261367 Cem Bey sizin üzerinde durduğunuz gibi bende durumu merkeze aynen ilettim. beni aramalarını bekliyorum. Gelişmeleri buradan yazarım. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlarda merkezi arayıp kayıt açtırırlarsa belki bunu garanti kapsamına sokabiliriz. İyi günler. Yusuf Bey benim soyulma da aynı sizin soyulmanın olduğu yerden ve hatta büyüklükte aynı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın