Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201313 yıl comment_169081 Arkadaşlar merhaba, 2010 model focus tredx aracıma titanyumlardan çıkma olarak temiz sağlam bir sony mp3 buldum 350 TL ne dersiniz fiyatı uygun mu? benim aracıma kolaylıkla monte edilebilir mi? fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Haziran 12, 201313 yıl Yavuz Girgin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201313 yıl comment_169085 Uygun, tabiki kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Otomatik MesajBu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Focus Garajı → Focus II → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201313 yıl comment_169086 http://www.focusclubtr.com/forum/9-tanışma/ Yukarıdaki linkte tanışma konusu açabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201313 yıl Yazar comment_169092 Tekrar Merhaba, öncelikle acemiliğim için kusura bakmayın, admin fiyatını uygun demişsiniz doğru mu anladım?, birde bu sistemde bluetooth ve 6 cd yüklemi var galiba değil mi? bu değişliği yetkili serviste mi yaptırsam, yok bir oto elektrikçi çözer mi sizce? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201313 yıl comment_169097 Evet fiyat. Hayır o özellikler yok.O özellikler için gerekli modülleri almanız gerekmektedir. Tekrar Merhaba, öncelikle acemiliğim için kusura bakmayın, admin fiyatını uygun demişsiniz doğru mu anladım?, birde bu sistemde bluetooth ve 6 cd yüklemi var galiba değil mi? bu değişliği yetkili serviste mi yaptırsam, yok bir oto elektrikçi çözer mi sizce? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_211052 Iyi aksamlar admin bende focus 1 Comfort var aldığım da uzerinde Pioneer cd calar wardi uzeeinde aux girişi war ama calismiyo orjinali yok arabamin size sormak istedim orjinal teybinde aux girisi warmi yada yoksa bunu nasil calistira bilirim tskr Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_211055 Iyi aksamlar admin bende focus 1 Comfort var aldığım da uzerinde Pioneer cd calar wardi uzeeinde aux girişi war ama calismiyo orjinali yok arabamin size sormak istedim orjinal teybinde aux girisi warmi yada yoksa bunu nasil calistira bilirim tskr Alakasız iki konuya aynı soruyu yazmaktansa sadece ilgili tek bir yere yazsanız yada konusu yoksa açsanız daha iyi olur. Sonuçta burda her ne kadar sizin işinizin görülmesi önemliyse sizden sonraki arkadaşların da faydalanmasını isteriz. Bir de admin dışında pek çok arkadaşımız var. Bize de iyi akşamlar. Aux girişinin kesin çalışmama sebebini biz söyleyemeyiz çünkü bu arabayla ilgili değil cihazla ilgili bir konu. Kablolarından biri zarar görmüş olabilir vs bir oto elektrikçi kesin çözüm üretir size. Ayrıca aracınızın orjinalinde aux girşinin olmasının da bir önemi yok. Dediğim gibi olay cihazda (teypde) bitiyor. Ocak 13, 201412 yıl Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın