Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl comment_54258 benim arabada bi aparat takılı samsung yazıyo eski telefon girişi sanırım ayrıca ön camda dikiz aynasının arkasında küçük bi kutu var mikrofon gibi delikli tam üstünde camın dışındada bi anten var ve bide ön torpido altında değişik hoparlöre benzer bir kutu var ne olduğunu çözemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl comment_54259 benim arabada bi aparat takılı samsung yazıyo eski telefon girişi sanırım ayrıca ön camda dikiz aynasının arkasında küçük bi kutu var mikrofon gibi delikli tam üstünde camın dışındada bi anten var ve bide ön torpido altında değişik hoparlöre benzer bir kutu var ne olduğunu çözemedim. 2.el aldınız sanırım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl comment_54261 evet polismiş aldımız adam O adam almış takmıştır.. Uyumluluğu için modeline vs bakmak lazım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl comment_54263 tekrar teşekkürler. iyi geceler Rica ederiz, iyi geceler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl comment_54514 araç kiti takılabiliyor orjinal teybe. oem olarak tr de pek olmasada tek tük focus I de araç kiti gördüm ilanlarda. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın