Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl comment_162039 Merhaba, Baskı balatayı yaptırırken aküde söküldü ve teyp kodu gitti. Müziksiz yaşanmıyor torpitoya filan baktım ama yazan bir yer yok, aracın kitapcıkları saten yoktu. @Yakup bey bana bir site önerecek gibi geliyor yada internetten alabileceğimiz bir yer var mı. şimdiden teşekkürler. iyi akşamlar. Nisan 29, 201313 yıl Soner Yaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl comment_162041 Torpido gözüne bak Güneşliklerin içine bak El kitapçığının içine bak olmadı servis 3 dk da verir ehehe Etiket olacak abi oralarda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl Yazar comment_162042 Torpido gözüne bak Güneşliklerin içine bak El kitapçığının içine bak olmadı servis 3 dk da verir ehehe Etiket olacak abi oralarda. Bu tanıdığımız yakup bey olamaz , hesabı çalınmış olmasın. güneşliğe bakmadım ama orada güvenlik ile ilgili bilgiler vardı sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl comment_162047 Bu tanıdığımız yakup bey olamaz , hesabı çalınmış olmasın. güneşliğe bakmadım ama orada güvenlik ile ilgili bilgiler vardı sanırım. Bakınız bi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl Yazar comment_162049 indim baktım ama güneşlikte ve torpidoda bir tek harf bile yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl comment_162050 indim baktım ama güneşlikte ve torpidoda bir tek harf bile yok Birde kitapçığa bakarsınız oradada yoksa dediğim gibi servis'e sonra kodu yapıştırın dediğim yerlerin birine normalde yapıştırmaları gerekiyordu. Focus 3'lerde bu sistem yok. Focus 1 lerde program ile buluyoruz ama şuan bende yok o. Focus 2'yi araştırmamıştım. o yüzden birşey diyemiyorum ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl Yazar comment_162053 Servisden tanıdık bulmalıyım o zaman teşekkürler, Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201313 yıl comment_163012 tanıdık bulmanıza gerek yok servise gidin direk veriyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163133 tanıdık bulmanıza gerek yok servise gidin direk veriyorlar Ücreti kaşrılığında veriyorlar. 30 TL gibi bir rakam sanırım. Eski focusumda servise giderek alırım diye düşünmüştüm. Ücret talep ettiler. Güneşliğin içine baktık orada çıktmıştı Renault'da ise bedavaydı, hatta Aydın Sökeden geçerken ayak üstü istedim söylemişlerdi hemen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201313 yıl comment_163316 Servisden tanıdık bulmalıyım o zaman teşekkürler, Bencede bi tanıdık bulmaya çalışın. Normalde servise şasi numaranızı verdiğinizde bulmaları lazım. adamlar onu bile paraya dökmüş anlaşılan. İmkanınız varsa boşa para vermeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201313 yıl Yazar comment_163376 Ankara, otokoçtan 29,50 tl karşığında kodu aldık, usta teypde 1 ve 4 tuşuna basılı tuttu yanlış hatırlamıyorsam bir çok bilgi sıralandı, ordan bir kod aldı PC den kodu dönüştürüp geri geldi hemen açtı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın