Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl comment_187264 Arkadaslar oncelikle herkezden ozur diliyorum.uzun sure siteye giris yapamadim onun icin yorum yapamadim.ins bundan sonra sürekli aranizda okyrum.aynalar netten buldum.ist.dan geldi.aracin parlakligi ise gunde 3 defa sabunsuz ve fircasiz yikanmasindan kaynaklanıyor. Tesekkurler Günde 3 defa hergün mü yıkıyosunuz aracı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201312 yıl comment_187660 Arkadaslar oncelikle herkezden ozur diliyorum.uzun sure siteye giris yapamadim onun icin yorum yapamadim.ins bundan sonra sürekli aranizda okyrum.aynalar netten buldum.ist.dan geldi.aracin parlakligi ise gunde 3 defa sabunsuz ve fircasiz yikanmasindan kaynaklanıyor. Tesekkurler günde 3 defa az değilmi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201312 yıl comment_187663 Maşallah, çok yakışmış... Kazasız, belasız güle güle kullanın... Benim de yapmayı düşündüğüm bir uygulama, ledli farlar... Kafama takılan tek soru ise, bizdeki AFL durumu bu far takımlarında da iş görüyor mu ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201312 yıl comment_188065 Arkadaslar oncelikle herkezden ozur diliyorum.uzun sure siteye giris yapamadim onun icin yorum yapamadim.ins bundan sonra sürekli aranizda okyrum.aynalar netten buldum.ist.dan geldi.aracin parlakligi ise gunde 3 defa sabunsuz ve fircasiz yikanmasindan kaynaklanıyor. Tesekkurler Hocam merakımızı giderip bizi bi aydınlatsaydınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl comment_191978 Hayirli olsun cok guzel duruyor masallah araciniza yanliz bu sonradan takma mercek farlarda iceriden far yukseklik ayarinin olmayisi ve sık sık far ayari bozusu beni sinir ediyor malesef ama cok yakisikli olmus ellerinize saglik Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201412 yıl comment_243548 aynalar model olarak ne diye geciyor link varmı bende merak saldım bu aynalara Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20179 yıl comment_430511 usta çok güzel olmuş maliyeti ne kadar oldu mercekli farlar viraja duyarlığı mi yok sa duz mu yaptın bende düşünüyorum ama bir türlü bulamıyorum yaptıracağım yeri ne kadara mal oldu usta acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20232 yıl comment_512656 katlanır ayna olayını biraz acarmısınız hangi aynayı aldınız? tesisat vs nasıl oluyor? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın