Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Horon sarmazsa kulaklıklardan alırsın çoşkuyu :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Çok gülümsedin abicim Ayvayı yemişim dimi ben Evet hem de sapıyla. Ama olsun tatlıdır, zarar yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Bakalım abicim Önümüzdeki ay istemeye gidicez kızımızı hayırlısıyla Bi horon kursuna yazılsam iyi olacak Geçen Babası sordu televizyonda horon ediyolardı Dedi sen biliyomusun bunu Dedim hayır Boşver zaten orda oynayanlarda bilmiyor dedi koptuk gülmekten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Sıcakkanlı olur inşallah aileler arası muhabbetler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Sıcak kanlı insanlar abicim Buketin ailesi İlk tanışmaya gittim babasıyla falan elim ayağım titriyodu valla heyecandan stressten Rizeli sonuçta sağı solu belli olmaz Kızının sevgilisi sıfatıyla gidiyosun bide Ama boşuna o kadar heyecan yapmışım. Çok sıcak kanlı adam çıktı babası Bukette anlatıyo falan ortak ilgi alanlarımız çok babasıyla Sıkıntı yok abicim şimdilik inşallahta çıkmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Maaşallah, çıkmaz artık birşey.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Enstrümanın sesi tuluma benziyor şimdiki muhabbet üzerine http://www.youtube.com/watch?v=EmuXqcwMgag 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Sevmiş zaten benide abicim Demiş ben fırıldak zibidi bişeyler bekliyodum Aferin efendi çocukmuş sevdim uşağı demiş Ondan sonra rahatladık zaten abicim iyice Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Enstrümanın sesi tuluma benziyor şimdiki muhabbet üzerine Aynen abim bu şarkıyı her dinlediğimde aklıma tulum geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Bu da hoş.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Uşaklar dinlesin daa http://www.youtube.com/watch?v=x6hoVlr2yh0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Cd yapasım geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Gece zor bıraktım zaten bir dıptıs dıptıs furyasına kapıldıydım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormus. - Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız??? Soruya ülkelere göre verilen yanıtlarsa şöyle olmuş: İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım. Rus : Evi terk ederim. Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim. İtalyan : Kadını vururum. İspanyol: Kocamı vururum. Yunanlı : Her ikisini de vururum. Türk : Benim kocam yapmaz! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap