Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201115 yıl comment_22033 Horon sarmazsa kulaklıklardan alırsın çoşkuyu :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201115 yıl comment_22034 Çok gülümsedin abicim Ayvayı yemişim dimi ben Evet hem de sapıyla. Ama olsun tatlıdır, zarar yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201115 yıl Yazar comment_22037 Bakalım abicim Önümüzdeki ay istemeye gidicez kızımızı hayırlısıyla Bi horon kursuna yazılsam iyi olacak Geçen Babası sordu televizyonda horon ediyolardı Dedi sen biliyomusun bunu Dedim hayır Boşver zaten orda oynayanlarda bilmiyor dedi koptuk gülmekten Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201115 yıl comment_22038 Sıcakkanlı olur inşallah aileler arası muhabbetler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201115 yıl Yazar comment_22041 Sıcak kanlı insanlar abicim Buketin ailesi İlk tanışmaya gittim babasıyla falan elim ayağım titriyodu valla heyecandan stressten Rizeli sonuçta sağı solu belli olmaz Kızının sevgilisi sıfatıyla gidiyosun bide Ama boşuna o kadar heyecan yapmışım. Çok sıcak kanlı adam çıktı babası Bukette anlatıyo falan ortak ilgi alanlarımız çok babasıyla Sıkıntı yok abicim şimdilik inşallahta çıkmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201115 yıl comment_22045 Enstrümanın sesi tuluma benziyor şimdiki muhabbet üzerine http://www.youtube.com/watch?v=EmuXqcwMgag Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201115 yıl Yazar comment_22047 Sevmiş zaten benide abicim Demiş ben fırıldak zibidi bişeyler bekliyodum Aferin efendi çocukmuş sevdim uşağı demiş Ondan sonra rahatladık zaten abicim iyice Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201115 yıl Yazar comment_22048 Enstrümanın sesi tuluma benziyor şimdiki muhabbet üzerine Aynen abim bu şarkıyı her dinlediğimde aklıma tulum geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201115 yıl comment_22051 Uşaklar dinlesin daa http://www.youtube.com/watch?v=x6hoVlr2yh0 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201115 yıl comment_22073 Gece zor bıraktım zaten bir dıptıs dıptıs furyasına kapıldıydım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201115 yıl comment_22081 Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormus. - Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız??? Soruya ülkelere göre verilen yanıtlarsa şöyle olmuş: İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım. Rus : Evi terk ederim. Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim. İtalyan : Kadını vururum. İspanyol: Kocamı vururum. Yunanlı : Her ikisini de vururum. Türk : Benim kocam yapmaz! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın