Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201114 yıl comment_21471 Ben resimleri yeni görüyom Çapkın sakalı'da bırakılmış...ohhhh Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201114 yıl comment_21473 yok vala canlıymış...dün izmir fuarındaydık sasalı dogal yaşam parkı standındaydı...gerçekti dokundum sevdim keratayı...gecenlerde çok komikti...tam aslanların kafesine gidiyoz bir ailede çocuklarına göstermek istiyor o an erkek aslan dişinin üstüne bi atladı hoba.....ailenin cocukları bir kacırısı vardıki anlatamam eeeeee national geoprafic degilki bu kumandaya basıp değiştiresin...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201114 yıl comment_21476 yok vala canlıymış...dün izmir fuarındaydık sasalı dogal yaşam parkı standındaydı...gerçekti dokundum sevdim keratayı...gecenlerde çok komikti...tam aslanların kafesine gidiyoz bir ailede çocuklarına göstermek istiyor o an erkek aslan dişinin üstüne bi atladı hoba.....ailenin cocukları bir kacırısı vardıki anlatamam eeeeee national geoprafic degilki bu kumandaya basıp değiştiresin...... Kaçııııın cinsi münasebeeet!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201114 yıl comment_21481 esas eglenceli tarafı ise kocaman bir alan Tolga...dolaşıyorsun hayvanları falan kesmedi beni gerçi agactan silindir şeklinde bir kafes gibi birşy vardı insanlar..falan dolu girip cıkıyorlar herhalde dedim içeride bir hayvan kusmuş var......gittim gördüm varmış...wc miş megersem....anam noluyz len oldum..eşimde bagırıyormuş arkamdan gitme gitme duymadım...ulaaaaa bi girdim kafese kobralar......nasıl gülüyoruz ama nasıl...ne salağım...işte yapıyoz diyomy.a... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201114 yıl comment_21487 Gece gece kendi eksenim etrafımda güldüm yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201114 yıl comment_21498 bu albüm dinlenilmezmi ya...........kapagı yeter........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21984 http://www.youtube.com/watch?v=yYDa8_Bq1HQ Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21986 Bu saatlerde seni görünce anılar depreşenzi, acıkıyorum hemen Dolapta kalan pilavla yoğurdu harç yapayım bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21988 hanım çöpe dökmüş!! Bende barbunya yiyem bari.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21991 ooo o da ayrı güzeldir canım güzel yapılacak ammaaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21996 Ben onu ve benzergilleri (kuru fasulye vb) hiç yemezdim evlendikten sonra yemeye başladım hanım iyi yemek yapıyor. Dolaptan çıktığı gibi soğuk ve bol z.yağlı yemeyi severim, zaten bitti bile Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın