Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 rocker delüsü nerdesin görelim endamını.......... O gelmez abicim daha Yine güneşin batışında kendinin gözükmediği resmini koyar yada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 (düzenlendi) Avatara laf yok ama olmamış demeyin çokta güzel Temmuz 21, 2011 ONURFTH tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 olmuşmu şimdi müslüme ata kelebek konmuş gibi duruyor tipe bahh hele bah bah bah denize düşse batmaz bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 (düzenlendi) gözlük bakışlarımın cok keskin oldugundan milleti korumak içindi ama sen istedin....körmü zannettin olum sen beni....yokusam..şaşımı... Temmuz 21, 2011 madmax5 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 asistan çekirge yorum alalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 işte rockerin gerçek yüzü utanarak ifşa ediyorum................ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 asistan çekirge yorum alalım Görmüyormusun abi resmi siyah beyaz yapmasındaki sebep beyazların görünmemesi Bakışlar keskin olabilir sözüm yok ona Hem asistanlar kapışsın azıcık istersen bu konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 koyun len ozaman resimlerinizi biz degerlendirelim....atıp tutmayla olmaz bu işler alahın karartma farı...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Abim koyarda ben koymazmıyım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Mekan güzel abi hemen bekleyin albümü karıştırmam lazım atıyorum şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Abim koyarda ben koymazmıyım tam sonu benzemesin james dean benzeri kardeşim asi gençlik filmi geldi aklıma...işte olay budur..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Beğendiğine sevindim abicim Her türlü kontrol bizde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Daha isterseniz var en son çektiklerimden biri bu sizler kadar karizmatik olamasakta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Estağfurulah kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Ustam gelsin bide onu görün siz sonra yorumlara bakarız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap