Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Güzel poz abi Kasları felan da şişirmiş Arkadaki çıtırlara baksana nasıl bakıyorlar ilgi çekmiş baya ROCKER abimiz asistana bak helehele........şimdiden kaptırmış kendini..olum rocker bu zenciye yan gelmiş...yagcı asistan..nolacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Abi şu anlık deniyor beni Daha asistanlık görevine atanamadım en kısa zamanda başlıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 yanlız böyle asistan olamazsın arkada ikitane kız var diye mangal kömürü yaptın direk ustanı olmazzz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yok abi ne hattimize en kısa zamanda olucam şu an staj görüyorum mazur görün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Abi şu anlık deniyor beni Daha asistanlık görevine atanamadım en kısa zamanda başlıyorum olum şu gençler ne deli ne sevimlisiniz ya...ölüyom gülmekten size...kılıcıyla kutsasın seni...şansölye rocker nolacak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 olum şu gençler ne deli ne sevimlisiniz ya...ölüyom gülmekten size...kılıcıyla kutsasın seni...şansölye rocker nolacak... Sende gençsin abimm kağıda bakma ruhu kess Hem rocker abimiz yanına 3 tane daha falan asistan alsın ancak yetişir bize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Onun şovalyesiyim ben koruyucu meleğiyim Biz bize yeteriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 rockerin günlerdir kel ve göbekli olarak lanse ettiği kişi olarak....birşeyi beceremeyen biri olarak gösterilmeme tekziptir...işte ben ...oda koysun bir resmini görelim bakalım kim iş bitirici... sponsor artı optik rayban.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 . nokta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yollar gidişine kızlar duruşuna hastaa... Abimin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 rocker delüsü nerdesin görelim endamını.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 rockerin günlerdir kel ve göbekli olarak lanse ettiği kişi olarak....birşeyi beceremeyen biri olarak gösterilmeme tekziptir...işte ben ...oda koysun bir resmini görelim bakalım kim iş bitirici... sponsor artı optik rayban.... Abi gözlüksüz yok mu Gözlüğe güveniyorsun ama böyle olunca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Gözlük sadece aksesuar.. Müslüm gürsese tak böyle dururmu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap